FF Peti Gamelog

A Week 12 első napján még abban reménykedtem, hogy a káoszt nem csak uralhatom, de még előnyömre is fordíthattom, de az entrópia nem ilyen egyszerű. Ezt szépen mutatta az egyik ligámban történtek.

A fantasyban nincsen lefutott mérközés, és nem eszünk a virsli mellé ketchupot. A hétfő reggele még számomra kecsegtető volt, azonban gyülekeztek már a viharfelhők, és mivel nem vagyunk aranykalászos gazdák, minket senki sem kárpótol, ha elmossa a csapatunkat a vihar.

Ez a vihar most a Steelers DEF volt! STD ligában 142 ponttal állva, úgy gondolnám normál esetben, hogy nyertes hétvégém van, ahol a családom büszkén nézhet apjukra, aki ezzel a W bebetonozta magát a playoff-ba.

Nos, ellenfelem ezt nem így gondolta, hiszen még látótávolságban, 14 pontos hátrányban volt csak…és ez különbség nem volt elég a győzelemhez, a Steelers DEF szerzett 16 pontot,ami elég volt,ahhoz hogy vereség legyen a vége!

Szóval még egy héttel legalább meghosszabítottam a PO run-t ebben a ligában. Jár a gratuláció az ellenfelemnek, akinek persze csak büdös nagy mákja volt.

Valaki járt hasonlóan a hétvégén?

“FF Peti Gamelog” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Persze csak én a nyertes oldalon voltam! Egyébként nem a Steelers DEF miatt veszítettél, hanem Younghoe Koo miatt aki legendásan jó Kicker másodállásban elit RB/WR! Tyreek Hill, Younghoe Koo és a Steelers DEF hozzásegített egy 175 pontos győzelemmela PO-hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.