FF Peti Gamelog#2

Az egyik csapatom a Sputnyik V, a gamechanger, a nyári időszakban a fény a sötétségben, hogy emberi leleményesség legyőz mindent, de ahogyan a tudomány továbbra sem oldotta meg, hogy ne nyikorogjon a gumitalpú bakkancsom, vagy hogy a kakaó ne ülepedje le, ha áll a hűtőben, én sem tudtam megoldani a 2020-as évemben a csapatom gondjait!

Ennek a csapatomnak a vesszőfutása különösen érzékeny pont, hisz ez a csapat a saját, általam szervezett és vezett ligámban fut, és elég “erős” az üzenőfal is, szóval inkább hasonlít egy chicagoi amerikai birkózó klubhoz, mint egy new haveni golf klub hangulatához.

2-11 a mérlege a Sputnyik V csapatának, minden más csapatom Playoff-ban, de ezt a csapatot saját magát oltotta be a győzelem ellen!

A draftom utólag, de már akkor is érezhetően kicsit félrement. Nagyon sok volt a high risk/High reward játékos, és ez csak részben volt tudatos. (Aki nem látszik a képen Carr, Fairbairn, Broncos DEF)

Az első 4 pickkem nagyon mellément, amikor pályán voltak akkor is max közepesen teljesítettek. Szóval ezt magamnak akartam!

A kettő győzelem, azért így is kevés, szóval nem csak a drafton, de év közben is votlak rossz döntések, úgy gondolom ez megesik, de fontos, hogy az ember tanuljon az esetből, és ahelyet, hogy magát hibáztatja az ember, elkezdjen inkább másokra ujjal mutogatni.

Az igazi magyarázat:

“A feleségem kimosta a szerencsét hozó draftolós zoknimat”

“Szokatlanul magas volt évközben Belfaban a páratartalom”

“Ismeretlen emberek pozitív COVID tesztje miatt nem siker jól az adott héten a fantasy felkészülésem”

“Benőtt lábköröm”

“Éppen egy új papucsot törtem be a fantasy évben”

“A kutya megette a fantasy rankigen”

Írjátok meg Ti is a kedvenc kifogástokat ide a hozzászólásokban!

“FF Peti Gamelog#2” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. casinocommunity Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site