FF Gergely Gamelog#1

A 14. heti kezdőmben COV jelzést kapott David Johnson és Raheem Mostert is kérdőjeles volt (végül játszott), így kellett egy instant kezdő. Mit csinál ilyenkor egy fantasy manager? Természetesen bújja a csapat nélküli játékosok listáját és futót keres, hiszen egész évben ez a leggyengébb pozíciója és az év (eddigi) legfontosabb meccsén nem csak a ház ég, de egy nyamvadt pohár víz sincs a közelben.

Ekkor láttam meg Cam Akerst, aki aznap csütörtöki rangadót játszott és az elmúlt két meccsen 70 yard fölött futott, ez bizony nem pohár, sokkal inkább vödör víz. Ráadásul az utolsó 3 meccsén TD-t szerzett és legutóbb 21-szer cipelte a labdát. Itt már egy méretes poroltót láttam megtestesülni Akers-ben és azon nyomban bekerült a kezdőmbe (egyenesen a waiverről).

Az eredmény? Cam Akers gyerekkori, kedvenc tűzoltó autómmá változott és 29 futásból hozott 171 yardot, porrá zúzva a New England védelmét, nekem pedig bearanyozta a péntek reggelemet. A heti csörtémet később meg is nyertem, ennek köszönhetően bejutottam a rájátszásba. Így lesz szupersztár a waiveren pihenő futó, fél nap leforgása alatt.

“FF Gergely Gamelog#1” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. As I am looking at your writing, baccaratcommunity I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site