Playoff boom és bust játékosok

Lássunk néhány játékost, akik eldönthetik a szezonunkat!

BOOM:

Lamar Jackson vs  JAX & NYG

Lamar elmúlt két meccsen 100 futott yardot átlagol (week 13-14), ami jó előjel a következő ellenfelek ellen, akik futás elleni védekezésben a liga alsó harmadába tartoznak, így lehet számítani a Jackson futott, valamint passzolt TD-kre, Jackson lehet a QB, aki hozhatja nekünk év végére a koronát.

Reports: Ravens QB Lamar Jackson tests positive for COVID-19

Brandon Aiyuk vs DAL & ARI

Aiyuk nem a legnagyobb név, ezzel együtt jól teljesít a szezonban és bízhatunk benne a következő két összecsapáson is. Elmúlt 6 meccsén, melyen pályára lépett TD-t szerzett vagy 100 yard fölött termelt. Az ellenfél védelmeitől sem kell félni: a Dallas a 7. legtöbb pontot engedi, az Arizona ellen pedig csoportrangadót játszanak, melyeken a legjobb playmakerek nagy szerepet kapnak. Igen, a 49ers legjobb playmakere Aiyuk, hiszem Deebo Samuelt nem látjuk többet idén. Még egy beszédes adat, ha eddig nem győztünk volna meg Brandonról: az utolsó 4 meccsen targetjeinek száma: 10, 14, 9, 16.

Former ASU star Brandon Aiyuk opens eyes with hurdle on Sunday Night  Football

Jonathan Taylor vs HOU & PIT

Taylor végre elsőszámú futóvá vált. A következő meccsén az ellenfél 31. a futás elleni védelemben, átlag 138 engednek meccsenként, 14 meccsen 16 TD nyeltek be. Tehát bejuttat a döntőbe és lendületből fogja szétfutni az erős Steelers védelmet. Az elmúlt 3 meccsén 332 yardot futott és szerzett 3 TD-t.

Colts' Jonathan Taylor adjusting to 'different role' | Fox 59

BUST:

Todd Gurley II vs TB & KC

Messze van a Ramses korszak, de még az év eleji is. Legutóbbi 3 mérkőzésén 80 totál yardot szerzett, TD nélkül. A Tampa védelme meccsenként 59 yardot enged, majd ellátogat Kansas-be ahol a Falcons kénytelen lesz passzolni. Nem jó előjelek.

Were LA Rams wise to cut running back Todd Gurley?

Wayne Gallman vs CLE & BAL

Pokoli nehéz Po matchupja lett a beugró RB-nek. Kettő jó futáselleni védelemmel kell szembenéznie, valamint az elmúlt hetekben a kevés Giants redzone lehetőségeit sem ő használta ki. A Giants évén sokat lendített a Barkely helyére beugró futó, azonban nagyon úgy látszik, hogy a fantasy PO-ban nem terem neki sok babér.

Fantasy Football Week 10 Sleepers: Wayne Gallman leads six potential  running back solutions - CBSSports.com

Adam Thielen vs CHI & NO

Thielen jó játékos, ehhez kétség sem fér, azonban mi nem a tehetséges embereket keressük a PO rununkhoz, sokkal inkább a sok pontot termelő embereket és nagy a valószínűsége, hogy ez nem Thielen lesz idén. A következő két védelem a 3. és a 6. legkevesebb pontot engedte az elkapóknak, ráadásul Thielen év végi formája sosem az igazi. Justin Jefferson is bezavar a képbe, hiszen történelmi évet fut az újonc elkapó. (Figyelő szemetek Jeffersonra vessétek a következő drafton).

Vikings place WR Adam Thielen on COVID-19/reserve list day after loss to  Cowboys

Láthatjátok, hogy kikben bízunk és kiket gondolunk gyengén teljesítőnek az idei play off-ban. Bárki is kerüljön a kezdőtökbe mi azt kívánjuk, hogy a Fa alatt bajnoki trófea várjon Titeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site