FF Gergely Gamelog#2

Három este maradt Karácsonyig, én természetesen a hétfő estét idegesen töltöm, nem tudok aludni. Minden ajándékot megvettem, a fenyőfa is megvan, karácsonyi program leszervezve, de a legfontosabb feladatomat nem végeztem el. Még nem jutottam be a döntőjébe ligámnak, melynek alapítás óta tagja vagyok és ez a tizedik évfordulója.

Most, hogy már látjátok mi volt a tét, néhány mondatot leírok a ’fantasztikus’ Steelers-Bengals mérkőzésről, saját szemszögemből. Vezettem négy ponttal, ellenfelemnél pályára lép E. Ebron, nálam JuJu. Jó a kiindulópont, de nem tudok elaludni, nézem a meccset. A mérkőzés lassan kezdődik, ráadásul a Pittsburgh gyengén játszik, BigBen-nek nincs egy normális passza. Így a két főszereplő súlytalan, ami nekem kedvez, de ez bármikor megváltozhat… BigBen jó labdát ad az üresen lévő JuJu-nak akinek kiütik a kezéből a labdát… videóznak… fumble. Nem akarom elhinni, itt már egy elkapás Ebron-tól és ki is kaptam. Ebron megsérül, de nem tudni mennyire súlyos. Teljesen kiborulva nézem tovább a meccset. A félidőben elalszom, amikor felriadok a második félidőre kiderül, hogy Ebron nem tér vissza a meccsen, ezek után már annak szurkolok, hogy JuJu ne érjen labdához, mert a végén még egyszer elejti és nem jutok döntőbe. A meccs végén elalszom és reggel idegesen nézem az eredményt… nyertem! Igen, bejutottam a döntőbe! Igaz játékosom -0.5 pontott hozot, de Ebron nullázott. Karácsonykor is lesz miért izgulni.

Ez a rövid történet is mutatja, micsoda megpróbáltatásokat él át egy fantasy tulaj.

Nektek könnyed győzelmet kívánok az utolsó hétre!

“FF Gergely Gamelog#2” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Lazán megvertelek volna (tagja vagyok ennek a ligának), de mégis mehetek a harmadik helyért, de persze, Dont hate the game, hate the player!

  2. I’m writing on this topic these days, totosite, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site