Szombati wild card meccsek legfontosabb párharcai

A 2021 NFL playoff már a küszöbön! Jobbnál jobb matchupokkal!

ESPN, ABC and Other Disney Networks to Provide MegaCast Coverage of NFL  Wild Card Presentation

Jonathan Taylor vs. Buffalo defense (Colts @ Bills 19:05)

Amennyiben az Indy meccsben akar maradni elengedhetetlen számukra a stabil futójáték. Rivers nem fogja megnyerni a meccset és nem engedhetik meg, hogy Allen sokat legyen a pályán, mert az NFL talán legjobb formában lévő irányítójának a Colts védelem sem fog megálljt parancsolni. Jonathan Taylor, ha hozza az elmúlt négy heti formáját és a Colts támadófala is úgy blokkol, ahogy eddig tette az Indianapolis akár meglepetést is okozhat, hiszen a Bills defense a futás ellen nem túl acélos.

Aaron Donald vs. Russel Wilson (Rams @ Seahawks 22:40)

Russel Wilson MVP formában kezdte az évet, azonban az alapszakasz második felére visszaesett a teljesítménye. Legutóbbi párharcukon a Rams ötször vitte földre, Donald egy sackkel és folyamatos nyomással vette ki ebből a részét. Amennyiben Wilsont ezen a meccsen is folyamatos nyomás alá helyezik, komoly bajban lehet a Seattle. Wilsont segíthetné a stabil futójáték és a két 1000 yardos elkapó, de a földön fekve nehéz irányítani egy csapatot. Azonban, ha Wilson és a Seahawks offense visszatér az év eleji teljesítményhez a Rams befejezi az idei szezont.

+1 Jalen Ramsey vs. DK Metcalf

Wilson legveszélyesebb fegyvere mindössze 82 yardot szerzett TD nélkül a két csoport rangadón. Amennyiben Remsey ezen a meccsen is leveszi a pályáról, még több ideje lehet Donaldnak és a pass rushnak.

Chase Young vs. Tom Brady (Buccaneers @ Football Team V. 02:15)

’Tom Brady I’m coming. I want Tom.’ mondta Chase Young miután a Washington bejutott a rájátszásba. Megjött az újonc étvágya és az élő legendát is földre akarja vinni. Érthető, mi más is lehetne a célja, kérdés, hogy egy-két sack elég-e a győzelemhez. Önmagában biztos nem, azonban ha folyamatos nyomás alá helyezi ő és csapattársai Bradyt, akkor talán meginoghat a ’kecske’. Brady teljesítette annak egy részét amiért Tampába költözött, a rájátszás megvan. Azonban biztosak lehetünk benne, hogy ez neki nem elég, ő gyűrűt akar. Az újoncnak és csapatának minimális az esélye, de a Washington győzelmének letéteményese a védelem lehet, melynek vezetője már most Young.

A vasárnapi meccsek sorsdöntő párharcait holnap olvashatjátok.

“Szombati wild card meccsek legfontosabb párharcai” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site