Vasárnapi wild card meccsek legfontosabb párharcai

Folytatjuk sorozatunkat. Íme a mai párharcok.

Lamar Jackson vs. Tennessee defense (Ravens @ Titans 19:05)

Ezen a párharcon rengeteg futást láthatunk majd, azonban amíg a Titansnél egy embernek kell ezt magára vállalnia, addig a Ravens jobban szétosztja a futott yardjait. Az ide 3000 futott yardjukból 1000-et Jackson szállított. Az év utolsó meccsein nagyon veszélyesen futott a Ravens és ez a passzjátékát is megalapozhatja Lamar Jacksonnak. A Tennessee védelme messze van a tavalyitól, melynek segítségével kiütötték a hollókat a legutóbbi rájátszásból, azonban a turnover mutatója kiváló a csapatnak. A labdaszerzésre szüksége is lesz a Titansnek, ugyanis az egyre magabiztosabb Jackson át fog masírozni rajtuk és a Tennessee offense nem úgy van felépítve, hogy hátrányból játsszon.

Sean Payton vs. Chicago (Bears @ Saints 22:40)

Nem szabadna gondot okoznia a New Orleansnek a Chicago legyőzése, azonban ez már a playoff, így a nem túl meggyőző medvék is veszélyesek lehetnek. A Bears védelme masszív és a támadóik is meg tudnak villanni (bár ezt idén nem sokszor mutatták meg). Sean Payton kiváló edző és a játékos anyag amivel dolgozik talán a legjobb az NFL-ben. Nincs szüksége kiugró teljesítményre a szenteknek egyszerűen egy jó taktikára és jól kivitelezett playekre. Amennyiben ezt Sean Payton ma is biztosítja a Saints könnyed győzelmet arat.

Cleveland vs. COVID-19 (Browns @ Steelers H. 02:15)

Sajnos a rájátszásban is tényező a koronavírus. Bár a Browns az utolsó alapszakasz mérkőzésén legyőzte a Pittsburghöt, ez a mérkőzés nem lehet kiindulási alap a mai márkőzésre. Nem csak azért, mert a Steelers sok játékost pihentetett ezen a meccsen, sajnos nem játszat a vírusnak köszönhetően Joel Bitonio aki a Browns támadófalának alappillére, nem mellesleg a liga egyik legjobb guardja. Azonban nem ő fog a legjobban hiányozni a barnáknak, hanem főedzőjük Kevin Stefanski, aki nem csak a csapatot fogja össze, de ő hívja a playeket. A playhívás így Alex Van Pelt feladata lesz ezen a mérkőzésen. Kérdés, hogy a támadókoordinátor tudja-e Stefanskihoz hasonlóan keverni a kártyákat. A clevelandi szurkolók abban bízhatnak, hogy ez a nehéz helyzet extra motivációt ad Baker Mayfieldnek és csapattársainak.

Jó meccsnézést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site