Láthatjuk jövőre (QB)? 1#

Még csak most lett vége az alapszakasznak, azonban már most nagyon sok a kérdőjel a játékosok körül. Szavazzatok! Mi lesz az alábbi irányítók sorsa?

Benjamin Todd Roethlisberger, vagy ahogyan sokan ismerik “Big Ben”, a Pittsburgh Steelers megingathatatlan bástyája az irányító pozícióban. 2020-ban vele 12-3-as mérleggel, a WC-ben elbukott a Steelers. Habár a 2x Super Bowl győztes ikonnak szerződése van a következő évre, vajon ebben a szezonban futott ki utoljára a pályára NFL meccsen?

Drew Christopher Brees a Saints igazi ikonja. Vitathatatlan a szerepe, abban hogy Saints csapata olyan magasságokban jár, ahol a minimum elvárás lehet a Playoff. Sean Paytonnal talán az egyik legharmonikusabb HC-QB párosát alkotva. New Orleans városába hozta a Vince Lombardi trófeát, a csapat és a liga egyik kiemelkedő alakjaként kerülhet az évkönyvekbe. Az év végén a hírek szerint visszavonul. De valóban ez lesz utolsó lehetősége az újabb gyűrűre?

(Szerk: a Brees szavazó pool meghibásodot, újraindult)

Philip Michael Rivers, az irányító, akinek a karrierjére Eli Manning volt a legnagyobb hatással. Soha nem tudjuk meg mi történt volna, ha nem történik meg az a bizonyos trade a 2004 draftnak az első napján, azonban Rivers hosszú évekig viselte büszkeséggel a San Diego/Los Angeles Chargers mezét, még akkor is mikor Chargers még a mostani évekhez képest is sokkal kevésbé volt versenyképes. Azonban a Chargers halhatalanját, 2020-ban, egy Colts mezben láthattuk utoljára pályára lépni?

Cameron Jerrell Newton[, 2011, 1/1-es válaszotta. 2015-ben egy Manning vezett Denver állt közé és az áhított gyűrű közé. Vitathatatlan, hogy évekig volt a fantasy játékosok egyik kedvenc QB opciója, futtott yardjai és a TD-k miatt. Az utóbbi években sérülések nehezítették Cam karrierjét, teljesítménye a Panthersben az elmúlt években visszaeset, míg tavaly a Patriots csapatában találta magát, ahol csak felvillanásai volt. Hatalmas kérdés, hogy vissza tudja e valaha nyerni régi formáját, vagy a sérülések miatt Newtont most láthattuk utoljára?

Thomas Edward Patrick Brady Jr., sokak szerint a GOAT, sokak szerint túlértékelt, szerintünk pedig egy hatszoros SuperBowl győztes QB, aki jó irányba halad, hogy megmutassa, hogy Bill Belichick nélkül és képes nyerni. Továbbra is rá jellemző intelligenciával vezeti a Tampa csapatát, és bár az idő rajta is látszik, parádésan kompenzálja tapasztalatával. A formája alapján még nem látszik, hogy TB12 leállna, azonban élő szerődése ellenére ez lesz e Brady utolsó éve?

“Láthatjuk jövőre (QB)? 1#” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, baccarat online and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site