Láthatjuk jövőre (RB)? 2#

Lássuk melyik futó jön vissza 2021-re?

Franklin Delano “Frank” Gore, az elnyűhetetlen, aki megcáfolta az időről alkotott fizikai tételeket, axiómákat. A májusban 38. életévét betöltő futó hasznos kiegészítője volt a Jetsnek egész évben. Még ebben az életkorban is majdnem minden mérközésen redelkezésre ált. 2020-ban 3. játékosként a ligában átlépte a 16,000 futott yardot (99 TD). Karrierje során, csak háromszor láthattuk Gore-t a rájátszásban, legutóbb éppen tavaly a Bills mezében. A tipikus erőfutónak 2020 volt vajon az utolsó éve?

Adrian Lewis Peterson, a Vikings igazi legendája. Vitathatatlan, hogy a 2010-es évek talán az egyik legnagyobb futó talentje. 2012-ben a liga MVP-je lett futóként. Karrierje során őt se kerülték el a sérülések és botrányok. A viharos 2017-es évet követően, a Washingtonban 2 nagyon jó évek hozott, az egyiket 1000 yard feletti teljesítménnyel. A 7x Pro-Bowl-ert elkerülte a gyűrű. Szerintetek ebben a szezonban láttuk utoljára AP-t?

LeSean Kamel McCoy  aka Shady. Az Eagles Vick – DJax – Shady hármasának tagja, egy csapatnak, amelyik Andy Reid vezetésével talán még SuperBowl contender csapat is lehetett volt, de inkább egy alultejesítő csapatként fog bekerülni az évkönyvekbe. A Billsben stabil jó szezonokat tudott hozni, és segített a Billst visszavezetni a Playoffba. Mióta elhagyta Buffalo városát, inkább kiegészító szerepben van. Tavaly SB-be menetelt a Chiefs csapatával, jelenleg pedig a Buccaneers csapatával halad ugyanebbe az irányba. Az év végével Shady visszavonul?

Rex Burkhead, a fantasy ownerek kedvenc pickje, akit soha sem raknak be. A SuperBowl győztes RB tökéletes eleme Bill Belichick rendszerének. Mindig impact-tal tud beszállni a játékba, és jó keze, és jó blokkálásai miatt sokszínűséget tud adni a NE játékának. 2020-ban súlyos sérülés miatt hamar véget ért a szezonja. Vajon a 2020-as volt az utolsó év, ahol rohantunk a Waiver-re felvenni Burkhead-et az évekénti egy 25 fantasy pont feletti meccse után, hogy aztán 2 mérkőzés után eldobjuk?

Todd Jerome Gurley II, az elmúlt évek egyik legnagyobb RB tehetsége. 2015 és 2018 között elit szinten tudott teljesíteni. Egy megbízható RB, aki a játék minden területén kiemelkedően volt. Azonban az Super Bowl döntő után valami megváltozott, egyre több hír érkezett Gurley-ről, hogy valójában komoly mozgásszervi problémákkal küzd, ami az elmúlt 2 évben meg is látszott a számain és játékán. Egyik napról a másikra lett, egy prominens RB1, egy limited snapp count RB1, utána pedig egy committee tagja. Legutóbbi évében, már a Falcons mezében a játékán játszott a fáradtság, és a belefáradtság, az év végére, a Falcons többi RB-je egyre több lehetőséget kapott Gurley mellett. 2020-ra volt szerződése a Falcons-szal, utána szabadügynök lehet. Vajon ez volt Gurley utolsó éve a ligában?

“Láthatjuk jövőre (RB)? 2#” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site