Láthatjuk jövőre (WR)? 3#

Lássuk, hogy szerintetek mely elkapók nem jönnek vissza 2021-re?

DeSean William Jackson, ő volt egymagában a Miracle at the New Meadowlands. Igazi all around elkapó (elsődlegesen mélységi elkapó), aki az Eagles igazi ikonja. A washingtoni és tampai évek után tért vissza első csapatához, ahol az elmúlt két évben, amikor játszott mindig nagyon izgalmas jelenség volt a pályán. Összesen 8 meccsen lépet csak pályára 2019 óta, folyamatosan sérülések hátráltatták. Szerintetek DJax már a visszavonulásra készül?

Eugene Marquis “T. Y.” Hilton, Andrew Luck kedvenc célpontja. A 2012ben draftol WR a 2010-es évek egyik legmegbízhatóbb WR-ja volt, főleg fantasy szempontból. Azonban Luck visszavonulását követően csak árnyéka saját magának, és bár 2020 végén újra elkezdett emlékeztetni a régi önmagára, a 31 éves WR helyzete mindenképpen kérdéses a folyatosan épülő Coltsban. Free Agent lesz az év végével. Vajon ez volt Hilton utolsó éve?

Antonio Tavaris Brown Sr, a Steelers WR iskola zsenije, az NFL rezidens címlap storyja. Brown tehetsége vitathatatlan. A legtöbb individuális WR statisztikákban előkelő helyen szerepel, igazi zsigeri tehetség. A volt 6. körös pick nagyon egymásra talált Brady-vel. Látszik is egymás közt a kialakult jó kapcsolatot. Brown pedig él a lehetőséggel, egyre jobban emlékeztet korábbi önmagára. Big Ben után Brady hozza meg neki, az áhított gyűrűt? Azonban TB12-ről még nem tudjuk meddig lesz Tampában, és ez mit jelenthet AB számára. 2020 lesz Brown utolsó éve?

Adriel Jeremiah Green, a 2010-es évek fantasy WR MVP. AJ Green azonnal berobbant a Bengalsbe. Draftolását követő 5 évben, 4x Playoffba jutott a csapata. Daltonnal nagyon jó párost alkottak, azonban 2 nehéz év és Dalton távozása után AJ Green nem gyújtópontja a Bengals offense-nek. Boyd és Higgins jelentősen előre lépet a depth charton. Szabadügynök lesz az év végén. Vajon ez volt Green utolsó éve?

Emmanuel Niamiah Sanders, szintén példás egyede a Steelers WR iskolájának. Denverben teljesedett ki játéka, ahol 5 és fél évet töltött el. Tavaly döntőbe került a 49ers-szel. Most azonban csapata, a Saints jelentős CAP problémával néz szembe, ez Sanders állásába kerülhet. Vajon a tehetséges WR visszavonul a 2020-as év után?

“Láthatjuk jövőre (WR)? 3#” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site