Láthatjuk jövőre (TE)? 4#

Vajon látjuk még az alábbi Tight Endeket? Természetesen Gronk-kal!

Tyler Eifert a sokkal többre hivatott TE. A pályafutása nagy részét a Bengals-ben töltötte, de a 2020-as évben a Jaguart erősítette. Csak 4 mérkőzésen volt kezdő, amikor a pályán volt hasznosan játszott. Az első körben draftolt TE teljes karrierjét sajnos sérülések hátráltatták. Sokkal több lehetőség volt tehetségében. A szerződésének hála a Jags könnyen meg tud szabadulni tőle. Szerintetek 2020-volt az utolsó éve Eifert-nek?

Trey Burton, egy igazi one-hit wonder, egy nagyon jó Bears-es éve volt, azon túl, inkább csak kiegészítő játékos volt, a várt Breakout mindig elkerülte. A Colts-ban összesen 5 TD szerzett (2 futott). Amikor a Colts a RedZone környékén járt, akkor jött fel a pályára. Talán ez volt Burton hattyúdala? Visszafog vonulni 2020-as szeron után?


Jordan Reed, sajnálatosan az IR reportok stabil résztvevője. Karrierje elején Reed elit TE potenciált és számokat mutatott. Azonban a sérülések többször is veszélybe sodorták pályafutását, valamint egészéségét is. A washingtoni időszakának első fele kimagasló TE teljesítmény volt fantasy szempontból is. A 2020-as évben, már a 49ers, piros mezében Kittle helyére szállt be. Jól helyettesítette az első számú TE-t, ami hasznos lehet 2021-ben a csapata számára. Mind ezek ellenére, és a folyamatos sérülések miatt, végül visszavonul Reed?

Jared Cook, aki karrierje egészét tekintve túl is teljesített a tehetségéhez képest, főleg az elmúlt években igazi RedZone target lett. A Raidersben 2 jó év után csatlakozott a Saintshez. Több mint valószínű, hogy áldozata lehet a Saints CAP problémájának, és elengedik az év végén. 2020-volt Cook utolsó éve?

Rob Gronkowski, nem kell bemutatni, azt a TE-t, aki vitán felül benne van pozíciójának a valaha volt legjobb játékosának versenyében. Egy év szünet után, most a Buccs mezében, Bradyvel vállvetve megy újabb gyűrűért. 2021-re nincsen szerződése. Formája alapján továbbra is Top TE teljesítményre képes. Vajon ez az Super Bowl LV lesz Gronk karrierjének utolsó meccse?

Korábbi cikkek:

“Láthatjuk jövőre (TE)? 4#” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site