5 váratlan csapat, ahova Carr mehet

Egyre több csapatnál röppen fel Watson neve, és az elmúlt napokban erősödnek a hírek, hogy Carr trading block-ra került, hogy a Raider megindulhasson a Texans frusztrált irányítójáért. Úgy látszik, hogy Carr nem vonzó a Texans organizációja számára, szóval a las vegasi csapat megpróbál pickeket szerezni érte. A hírek szerint kettő első kör az irányár.

Vajon milyen irányító Derek Carr?

LAS VEGAS, NEVADA – NOVEMBER 15: Derek Carr #4 of the Las Vegas Raiders throws against the Denver Broncos during the second half at Allegiant Stadium on November 15, 2020 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Sean M. Haffey/Getty Images)

Derek Carr tehetségét tekintve az irányítók felső 1/3-ba tartozik, vigyáz a labdára, pontos, jó döntéseket hoz a szorult helyzetekben is. Clutch helyzetben nem a legjobb és a karjának ereje és sebessége is a legjobb esetben is átlagos. Játék stílusában jellemzően “pocket passer”, szívesen játszik meg PlayAction playeket. Karrierje során a legtöbb évben Top10 körüli QB rate-t tudott hozni. Azonban a Raiders rebuild idején, egy nagyon gyenge fal mögött szemmel láthatóan visszaesetek a mutatói.

Előnye:

 • Egy megbízható és konstans teljesítményre képes QB
 • Top 10 upside
 • Nagyon jó szerződés
 • Jól működik egy csapat rendszerében
 • Fiatal

Hátrány:

 • Két első kör az ára
 • Nem magas a plafon
 • Nem a legerősebb vezéregyéniség

Érdekelt csapatok:

New England Patriots

A Patriots jellegzetesen egy system over player csapat. Carr láttuk, hogy egy jó rendszerben nagyon jól tud működni. A Pats rendszere a labdabiztonságról, a fegyelemről és a pontosságról szól. Ide Carr jól tudna illeszkedni és a limitációi is kevésbé jelentenének gondot. A Patsnél minden adott, hogy meginduljon Carr-ért. Itt inkább az akarat a kérdés. Egy full rebuilt mode-ban lévő csapat áldozna e 2 első kört, kicsi a valószínűsége.

Valószínűség: Közepes

San Francisco 49ers

Jimmy Garoppolo-ról már sok szó eset, lehetséges, hogy CUT lesz, így QB nélkül maradhat a 49ers. Mivel a 49ers sok Playaction-t játszik, és sokat használják az RB-kat, így amikor passzolni kell a labdát Carr labdabiztonsága és precizitása hatalmas előny lehet, a gyors és technikás WR-ek pedig gyűjthetik az elkapás utáni yardokat Hátránya, hogy az elmúlt években a Redzone hatékonysága a legnagyobb jó szándékkal is átlagos, de ez változhat Shanahan rendszerében.

Valószínűség: Nagy

Pittsburgh Steelers

A Steelers továbbléphet Big Ben-től. Vajon Carr lenne a válasz? Vékony az FA felhozatal egy Steelers kaliberű csapatban. Vagy tradelnek, vagy QB-t draftolnak, azonban a CAP sem mutat még jól ezen a ponton. A Steelers azonban Big Ben restructure, és Ebron elengedésével (Vance Mcdonald már visszavonult), és valaki mozgatásával a trade keretében, megszerezheti Carr-t. A kérdés azonban itt inkább, hogy a Steelers és Carr mennyire jól illene össze. A gyors, villámléptű WR-oknak, akik szeretik, ha sokat van a labda a levegőben, a kicsit limitáltabb karerővel rendelkező Carr mennyire lenne jó megoldás.

Valószínűség: Kicsi

New Orleans Saints

Tudjuk, hogy Saints front office zseniálisan bánik a számlakönyvvel, és lehet, hogy egy trade lenne, ami segítene? Carr-ért cserébe, akár 2 első körnél több pick mellett (2. v. 3. körös pickek), több túlárazott szerződéssel rendelkező játékost is át lehetne adni. (pl:Jenkins, Armstead, Hill, Sanders), jelentősen javítva a CAP helyzetet, és gazdagodva egy jó QB-val, amennyiben Brees valóban visszavonul.

Valószínűség: Közepes

Houston Texans

Az előzmények és hírek ellenére, ha nincsen piac Carr-ra, és a Raiders emeli az pickek számát, akkor a Texans gálánsan elfogadja az ajánlatot.

Valószínűség: Nagy

“5 váratlan csapat, ahova Carr mehet” bejegyzéshez 59 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

 1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
 2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
 3. 3 Refresh the page and start browsing the site