Merre tovább JJ.Watt?

A pletykák szerint JJ. Watt houstoni karrierje a végéhez közeledik.

Mi lehet az irány egy ekkora klub ikon számára, ha valóban nem számítanak rá?

Visszavonul

Watt 32 éves lesz márciusban. A 2011-ben első körben draftolt end számára kicsit korai lenne a visszavonulásról beszélni, még 1-2 év van, amikor magas szinten tud teljesíteni. A ligában nem fán teremnek a passz siettetők , tehát garantálható, hogy csapatot találna magának. A visszavonulás lehetőségét elsősorban a korábbi súlyos sérülései alapozzák meg.

Elcserélik egy másik franchise-ba

A Texans számára a legkedvezőbb kimenet a csere lenne, azonban 2021-re Watt egy $17,500,000-s CAP hit lenne. A csapatok egy 32 éves EDGE-ért, egy ilyen szerződéssel nem valószínű, hogy sorban állnak majd, főleg csökkenő fizetési küszöb mellett. Értéke legfejlebb 4. kör lehet.

CUT és szabadügynökként próbálkozik csapatot keresni

Watt szerződéséből fakadóan, talán a legvalószínűbb lehetőség a CUT. Nincsen garantált összeg JJ szerződésben, így lehetősége van arra, hogy szabadügynökként új szerződési feltételek mellett keressen csapatot, így magát vonzóvá téve, akár gyűrűre hajtó csapatok szemében. Ez nem lenne egyedi eset, hogy egy franchise a csapat ikonját (Payton Manning és a Colts), érdemei elismeréseként elengedik a szerződéséből.

Az alábbi videóban átbeszéljük a csapatokat, akik mozdulhatnak Watt-ra:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site