QB keringő 2.0

Egy kezdő irányító nélküli franchise legfeljebb félkarú óriás – ez nem csak New Yorkban igaz. A csapat szurkolói számára az offseason, a szabadügynök-piac és a draft legizgalmasabb pillanata, amikor szeretett gárdája megtalálja az új QB-ját.

Az új irányítóba vetett hit mindig óriási, cél a csillagos ég – a Super Bowl –, persze legtöbbször ez nem megy ilyen könnyen. Nézzük is meg, hogy idén kik szerezhetik meg szurkolóik új kedvenc játékosát, a jövő legújabb sztárját, melyik csapatok szállhatnak be a QB-keringőbe.

Stafford óta már Wentz is otthonra talált a Coltsban. Fogynak az opciók azoknál csapatoknak, ahol az irányító továbbra is kérdéses. A draft pedig finoma szólva is megosztó az FF crewban.

Jacksonville Jaguars:

Listánk egyetlen biztos pontja a draft 1/1-es csapata, a Jaguárok ki fogják választani Trevor Lawrence-t, akivel el szeretnék mozdítani a franchise-t a liga legrosszabb csapatai közül. Mehetünk is tovább.

Új irányító valószínűsége: 100%

New York Jets:

Az áprilisi draft második helyezettje New York zöldebbik csapata lesz. A Jetsnél sok a kérdőjel, új főedzőjük van, akinek egy erős csapat felépítése lesz a feladata, a kérdés már csak az, hogy Sam Darnolddal vagy egy új irányítóval képzeli-e el a jövőt Robert Saleh.

Új irányító valószínűsége: 60%

Miami Dolphins:

A Delfinek birtokolják – A Houston Texansnak köszönhetően – a játékosbörze harmadik választási jogát, ami remek pozíció lenne egy újonc irányító draftolására, de nagyobb a valószínűsége, hogy Miamiban Tua Tagovailoával képzelik el a jövő csapatát.

Új irányító valószínűsége: 30%

Atlanta Falcons:

Az Atlanta Falconsnak egy remek irányítója van Matt Ryan személyében. Azonban ilyen előkelő helyen nagyon régen tudott draftolni a 2017-és döntős. Így könnyen lehet, hogy a Sólymok idén húzzák ki a franchise jövőjének alapkövet egy rookie QB személyében, ha lecsúszik hozzájuk Zach Wilson vagy Justin Fields.

Új irányító valószínűsége: 40%

Carolina Panthers:

Az NFC South egy másik csapata is új irányító után nézhet, ha nem bízik Teddy Bridgewaterben a vezetőség. A draft nyolcadik pozíciója tökéletes lehet arra, hogy kiválasszák a jövő kezdő QB-ját vagy akár feljebb is mozogjanak érte.

Új irányító valószínűsége: 70%

Denver Broncos:

A denveri musztángok csapata az elmúlt időszakban nem arról volt híres, hogy kiváló irányítókat draftolna, de Drew Lock teljesítményét elnézve – ha nem is a drafton – egy trade keretein belül vagy a játékos piacon könnyen lehet, hogy új QB után fog nézni a csapat.

Új irányító valószínűsége: 60%

San Francisco 49ers:

A 49ers érdekes helyzetben van, a keret tagja az a Jimmy Garoppolo, akivel Super Bowlig jutott a csapat és egészségesen egy remek játékosról van szó. Egy probléma van Garoppolóval, szinte sosem egészséges, így könnyen lehet, hogy Kyle Shanahanék új QB után fognak nézni a draft 12. helyén vagy a játékospiacon.

Új irányító valószínűsége: 40%

New England Patriots:

Bill Beilichek és csapata tavaly a senki földjén végzett egy rozsdás Cam Newtonnal a soraiban. A legnagyobb kérdés a Patsszel kapcsolatban, hogy a drafton vagy a játékospiacon fog-e új kezdő quarterbacket szerezni, így egy izgalmas holtszezon vár a new englandiek szurkolóira.

Új irányító valószínűsége: 90%

Washington Football Team:

A fővárosiak egyre közelebb állnak hozzá, hogy megváljanak Alex Smithtől, így Ron Rivérának új QB után kell néznie. A draft 19. helye erre már lehet, hogy túl késői lesz, így érdemes lenne a playoffba jutó csapatnak a szabadügynökpiacon szétnéznie.

Új irányító valószínűsége:70%

Chicago Bears:

A Medvék orra elől elorozta a Colts az Eagles korábbi irányítóját Carson Wentzet, így a chicágói alakulat hasonló cipőben jár, mint a washingtoniak. A draft pozíciójuk nem elég jó ahhoz, hogy egy remek fiatal irányítót szerezzenek, így egy FA QB-val folytathatja az építkezést az északi csapat.

Új irányító valószínűsége: 80%

Ha érdekel, hogy mi mit gondolunk, melyik csapat fog új irányító után nézni és ki lehet a célpontja, akkor mindenképp nézd meg a videónkat fent.

Mi is kíváncsiak vagyunk a te véleményedre, írd meg hozzászólásban, hogy szerinted melyik csapat kit fog megszerezni a játékospiacon vagy a drafton a kezdő irányító pozíciójára.

“QB keringő 2.0” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site