2021 játékosbörze – Második nap

Lássuk 2 nap után a győzteseket és veszteseket!

Day 3 :

Győztesek

Carolina Panthers

A Panthers nagyon jó draftot hoz eddig. Hiányposztokra sikerült játékosokat hozni. Horn hatalmas energiát tud hozni a secondary-be. Marshall nagyon jó mélységi elkapó lehet. Darnold számára biztosítottak védelemet, valamint mélységet a támadófalba. A 3. kör végén pedig megszereztek egy sleeper TE, Tommy Tremble személyében.

Chicago Bears

Az első napon Fields-ért hatalmas árat fizetett a csapat. Az új QB védemre szereztek egy nagyon jó bal tackle-t. Jenkins hatamas stabilitást adhat a támadásoknak. A Bears ezzel a 2 pickkel jól dolgozott, a maximumot hozták ki.

Minnesota Vikings

A Vikings a támadófalat építi tovább. Darrisaw védelmet adhat Cousinsnak, valamint Davis egy nagyon jó Guard, aki a védelmen túl, a futókat is szabad utakkal támogathatja. A védelemben a hiányra a harmadik körben érkezett Surratt (LB), Jones (DE). (Még 6 pickjük van a 3. napra!)

New England Patriots

A Patshez lecsúszott egy QB, aki ha beválik, és tényleg hatékony system QB tud lenni, akkor egy tökéletes fit lehet a franchise rendszerében. A második és harmadik körben a csapattól megszokott módon a front7-be érkeztek játékosok. Barmore-t sokan az első körbe várták, Parkinst pedig egy draft sleeperként emlegetik. Belichick erre a draftra nem a kutyájával érkezett.

New England Patriots head coach Bill Belichick leaves dog in charge of 'war  room' in hilarious moment from day two of 2020 NFL Draft

További győztesek: Lions, Titans,Jets

Vesztesek

Pittsburgh Steelers

A Steelers megoldása a támadófal és védelem problémáira, hogy nem vesz róluk tudomást. Az RB és TE is nagyon jó pick, azonban támadófal nélkül Big Ben folyamatos nyomásnak lesz kitéve, ami korábban nem volt jellemző a csapatra. Green hiányra érkezett, de még nem kezdő szint. A csoportban a többi csapat nagyon eredményesen építkezik, a Steelernek fel kell pörögnie.

Houston Texans

“Houston we have a problem!” A Texans irányítót draftolt elsőre, ez még annak tudatában is nehezen értelmezhető, egy nagyon jó tehetségről beszélünk, valamint nem tudni, hogyan alakul Watson helyzete. A WR választottjuk, Collins jó prospect. Magas és erős elkapó, szuper leher a redzone-ban, azonban a vártnál sokkal korábban kihúzták. EDGE sokkal jobb választás lett volna, hiszen még Perkins vagy Jones is elérhető volt.

Buffalo Bills

Rousseau kiválasztása az első körben egy luxus pick volt, ami egy contender csapatnál nem jelent akkora problémát. Azonban a második körben is EDGE pozícióra húzott a Bills. Nagyon kellene a mélység a DB pozíciókban, esetleg a futóknál (vagy Center).

Dallas Cowboys

A Cowboys eddig csak a védelembe húzott, ami nagyon jó irány, hiszen észrevették a problémát, amit igyekeznek semlegesíteni a börzén. Nem hiszem, hogy a szakértői rangsorokat kőbevéset, megkérdőjelezhetetlen igazságnak kéne tartani. Azonban a csapat folyamatosan hatalmasat ugorva a rankingen húzza játékosait.

REACH Certificate

További vesztesek: Seahawks, Broncos, Saints

“2021 játékosbörze – Második nap” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site