Újonc elkapók és az első év

Nagyon sokan izgatottak az újonc elkapók miatt. Minden évben talán az egyik legnagyobb figyelemet és elvárásokat kapó pozíció.

Elsődlegesen az első körös elkapóktól várják a legtöbben a berobbanó teljesítményt. Azonban ennek az elvárásnak mi az alapja?

A 2020ban 6 elkapót válaszottak ki az első körben. Az egyik legjobb, ha nem a valaha volt legjobb elkapó évfolyamnak kiáltották ki őket. Közülük is Justin Jefferson emelkedett ki. 1400 yard, 88 elkapás és 7TD. Nem ő volt a legjobb prospect a class-ban, 22. helyen került el Vikingshoz, talán a legjobb csapatba (hiányra) a WR-ok közül. Az előtte választott WR-ok közül Lamb számai Prescottal minden bizonnyal jobban lettek volna, valamint Aiyuk is egy sokkal jobb évet teljesített az elvárthoz képest a 49ers-ben. Ruggs (452 Yard, 2 TD), Reagor (396 Yard, 1TD) és talán Jeudy (856 Yard, 3 TD és 50% alatti elkapás) is a legjobb esetben is csak az elvártaknak megfelelően, de inkább alatta teljesített.

Nagyon ritka az 1000 yard feletti újonc teljesítmény az első körben draftolt elkapók között. 2000 óta összesen 83 első körös elkapó volt, és csak 7-nek sikerült átlépnie ezt a határt (8,4%). 900 yard felett is csak 12 elkapó volt.

1000 yard club (Slideshow)

10 TD, vagy afelett összesen csak 3 újonc volt (Ridley, Evans, OBJ)

jamarr chase break bengals records
https://brobible.com/sports/article/jamarr-chase-break-every-bengals-record/

Az első éves WR-ok impactját ennek megfelelően kell értékelni. Az első körös újonc elkapók átlaga 567 Yard, 3,5 TD. Egy elit talent persze minden statisztikai számítást könnyeden felülírhat, de nagyon ritka alkalom. A 2021-es évfolyam első körös elkapóiból is egy fiatal lehet, aki top 10 körüli teljesítményt hozhat.

Szerintetek ki lehet ebből az évfolyamból?

Adatok:

Rookie WR

Generated by wpDataTables

Ajánlott cikk:

“Újonc elkapók és az első év” bejegyzéshez 46 hozzászólás

  1. Eighty two women 46; 95 confidence interval 39 53 were considered subfertile because they met at least 1 of the following criteria a TTP exceeding 12 months during at least 1 attempt to establish a pregnancy n 66, the use of fertility treatments to get pregnant n 41, or never having achieved a pregnancy n 6 buy zithromax online cheap efavirenz and quetiapine both increase QTc interval

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site