Csongor aukciós draft elemzése – Újoncok

Bár Csongor technikai okok miatt nem tudott ott lenni a felvételen, összefoglalta, hogy kit és miért választott.

Két szempontot vettem figyelembe, amikor összeállítottam a rookie csapatomat. Az egyik az volt, hogy az öt pontos játékosok közül azokat válasszam ki, akik a legtöbb labdaérintést fogják kapni első szezonjukban.

A másik pedig az, hogy szerintem az újonc TE-knek nincs nagy értékük, még ha akkora tehetségről is van szó, mint Kyle Pitts – akitől ráadásul sok érintést el fognak venni kiváló társai a pályán. Ezek alapján esett az első két választásom Najee Harrisre, aki workhorse RB lesz a Steelersben, rengeteg érintéssel és Devonta Smithre, aki pedig kiemelkedik az Eagles elkapósorából.

A maradék két TE közül viszont már muszáj volt a három pontba kerülő Freiermuthra esnie a választásomnak, hiszen Hunter Long valószínűleg nem fog sok vizet zavarni Gesicki mellett.

Ezután a három választás után már nem maradt sok tőkém, amiből a nagy ‘pénzt’ Jaylen Waddle-re költöttem, aki szerintem korábbi egyetemi irányítójával, Tuával hamar egy hullámhosszra fog kerülni az NFL-ben is.

Irányítók közül a legkevesebbe kerülő Justin Fieldsre esett a választásom, aki nem biztos, hogy az első héttől kezdő lesz, de amint pályára kerül meg fogja hálálni a bizalmat kézzel és lábbal is.

A 49ers harmadik körben kiválasztott futója, Trey Sermon sem lesz rögtön elsőszámú RB San Franciscóban, de Shanahan rendszerében lubickolni fog, így az egy pontba kerülő futók közül szerintem neki lesz a legjobb rookie szezonja.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site