Las Vegas Odds – Heisman esélyek

Las Vegas, a sportfogadás fővárosában kiadták a Heisman aspiránsok esélyeit.

https://www.vegasinsider.com/college-football/odds/heisman-trophy/

A Heisman trófea a legnagyobb presztízsű díj, amit a legjobb National Collegiate Athletic Association (NCAA) vagy Division I Football Bowl Subdivision (FBS) játékos nyerhet el az adott év teljesítménye alapján. Korábban Heisman győztesnek lenni egyáltalán nem volt annyira súlyos tinta a játékosok önéletrajzában. Rengeteg volt köztük a bust (Matt Leinart, Troy Smith, Johnny Manziel) , vagy olyan is, aki el sem jutott az NFL-ig (Jason White). Mára a győztesek már jobban illeszkednek az NFL környezetéhez, valamilyen garanciát is jelenthet a díj a franchise-ok számára.

Jellemzően irányítóknak és futóknak szokták megszavazni a trófeát. 2020-ban egy elkapó, DeVonta Smith (PHI) érdemelte ki, így 1991 (!) után WR kapta a Heisman-t. Irodalmi ritkaság, hogy egy védőjátékost díjazzanak, utolsó és szinte egyetlen példa Charles Woodson (1997).

A díj 1935 óta íródó történelmében, csak 2 Freshman (elsőéves) díjazott volt (Manziel, Winston) és összesen 4 Sophomore (másodéves). A többi mind Junior (harmadéves) vagy Senior (végzős) volt.

Rattler, Uiagalelei, Young talán a legjobb támadó egységekben brillírozhatnak. Érthető, hogy ennyire elől vannak. Az Sooners rendelkezhet az egyik legerősebb elkapó maggal, egy fiatal QB számára tökéletes környezet lehet, hogy megvillantsa tehetségét.

A Clemson háza táján a QBnak már nehezebb dolga lehet, azonban továbbra is a program szinte garancia a jó QB-ra Watson, és Lawrence után.

Az alabamai irányítók mindig kérdésesek. Saban erősen a rendszeréhez szabja őket és nehéz feladat az egyetemi liga legjobb csapatában kiemelkedőnek lenni.

JT. Danielsről kicsi a merítés, de nagyon ígéretes. A Georgia program nagyon szépen fejlődik, meglepetésre is lehet tőlük számítani.

CJ Stroud Ohioban egy nagyon jó támadóegysébe ülhet bele, amit Fieldtől örökölt meg. 2021-ben szorosan követhetik az Alabamát.

Sam Howell rengeteg csúszott, mivel sokan a Tar Heels visszaesésére számítanak, aminek jó alapot ad, hogy a 2020-as drafton rengeteg top játékosát veszítette el az offense. (Jevonte Williams, Michael Carter, Dazz Newsome, Dyami Brown) A recruit még teljesen nem ért véget, de talán már látszik, hogy nem sikerült magasan jegyzet fiatalokkal pótolni az elvesztett játékosokat. Ez a QB teljesítményén is meglátszódhat.

D’Eriq King a 2019-es Redshirt év után kapta meg az irányító szerepet Miamiban. Nagyon jó 2020-as év után megmutatta, hogy egy igazi dual threat QB, aki lábom is nagyon hatékony, emiatt hatalmas meglepetést okozhat az év végi szavazáson.

“Las Vegas Odds – Heisman esélyek” bejegyzéshez 55 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site