Quinn Ewers – Jegyezzük meg ezt a nevet!

Ki az a Quinn Ewers? Miért érdekes Quinn Ewers?

Tudjuk, hogy az egyetemről az NFL-be vezető út messze nem egyszerű, és a játékosok éveket készülnek, hogy a legmagasabb szinten játszhassanak. Az egyetemi ligában töltött évek kulcsfontosságúak egy fiatal tehetség életében. Már az egyetem alatt is láthattunk elit középiskolai tehetségeket elveszni vagy lemorzsolódni.

247sports composite rankings

Az USA major sportokban a rangsoroknak, a játékosmegfigyelésnek és a toborzásnak is nagyon komoly rendszere van.

Szinte lehetetlen követni több ezer tehetséget. A középiskolai játékosok körében, hogy tájékozódni lehessen talán a legjobb a “247sports composite ranking”. Ez a rangsor figyelembe veszi a legfontosabb megfigyelők rangsorait, tehát egy összegzett rangsornak is tekinthető! Ez a Ranking messze nem jelent garanciát. A legtöbb top középiskolai recruit az egyetemen nagyon jól teljesített. Az NFL-ben talán kevésbé voltak sikeresek, azonban tegyük hozzá, nagyon gyakran korai pickek voltak a drafton, és talán nem a legjobb franchisehoz kerültek a karrierjük korai szakaszában.

Forrás: https://247sports.com/Season/2023-Football/AllTimeRecruitRankings/
Quinn Ewers

A texasi Southlake Carrol középiskola irányítója jelenleg a US Top középiskolai játékosa. Kihasználva az NCAA új reklámozási lehetőségeit, kihagyja a Senior (utolsó) évét, hogy elkezdhesse az Ohio State Buckeyes programját.

Photo credit: Andrew Ivins, 247Sports

A Buckeyesban a Justin Fields után hagyott űrt 4 fiatal QB próbálja kitölteni. Egyik játékosnak sincsen jelentős tapasztalata az egyetemi szinten. Elképzelkező, hogy Ewers már a Freshman évében is pályára léphet, és nem csak epizódszereplőként.

QB7C. J. StroudSo
QB14Kyle McCordFr
QBQuinn EwersFr
QB9Jack Miller IIISo
https://en.wikipedia.org/wiki/2021_Ohio_State_Buckeyes_football_team
Miért érdekes Ewers?

Ewers a 6. játékos 1.0000-es 247sports composite értékeléssel! Mindösszes a 2. QB, aki ezt kiérdemelte Vince Young után.

https://247sports.com/Season/2023-Football/AllTimeRecruitRankings/?InstitutionGroup=HighSchool&PositionGroup=QB

Ewers hatalmas elvárásokkal nézhet szembe a következő években. A Buckeyes parádésan édesgeti magához az 5. csillagos tehetségeket, így a fiatal QB egy nagyon jó környezetbe és csapatba illeszkedhet be!

“Quinn Ewers – Jegyezzük meg ezt a nevet!” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site