FF Gergő újonc QB értékelés

Sziasztok! Gergő megnézte az előszezon első hetében az elsőkörös, újonc irányítók teljesítményét.

Egy Preseason meccs után nem egyszerű objektív képet látni és adni. Még nagyon sok a zavaró tényező, hiszen vannak csapatok, akik ilyenkor a practice squad játékosokat vetik be (pl: Falcons, Vikings), és vannak, akik már kiterítve lapjaikat a kezdő játékosokat vetik be (Dolphins, Broncos).

Azonban Gergőn keresztül bemutatjuk az első benyomásainkat, ami az újonc QBkat illeti. (Csak elsőkörös)

Gergő számára, mint Packers szurkoló hidegzuhany volt látni, ahogy Justin Fields beszállt a játékba! Nagyon rátermettnek, ügyesnek tűnik. Lábon (látszik, hogy szeret mozgásból dobni) és karral is veszèlyes, nyugodt, magabiztos és látszik a magas játékintelligenciája is. Csak megerősített minket abban, hogy Week 1 kezdő újoncról beszélünk. Ő hozta a legjobb teljesítményt!

Lawrencenek az 1/1 terhét viselnie kell, valamint egy rebuild elején lévő csapatba került, szóval hatalmas nyomással kell megbírkóznia. Ezen túl a Browns is hatalmas nyomást gyakorolt rá. Azonban a nagy képet tekintve látszik benne a lehetőség, jól olvas, nem fél, annak ellenére sem, hogy kapott ütést bőven. Karja is nagyon jónak tűnik, pontos, erős. Mindenképpen gyorsítani kell a játékán hosszútávon.

Itt már nem volt teljes a megegyezés. A szerkesztőségben felvetődött, hogy még adaptálódnia kell a rendszerhez. Rengeteg volt a screen vagy wr screen és check down pass. Sokat nem láttunk az arzenáljából, első benyomásra alacsonyabbnak tűnhet a plafon.

Igazi pocket passzer! Mac Jones erős benyomást tett, és talán ha a WR nem csinál a mélységi passzánál egy drop-ot az endzone-ban, akkor biztos magasabb szinten beszélnénk róla. Van esze a játékhoz, nagyon szépen olvasa a lehetőségeket, pontos, és magabiztos a zsebben. A karján és a mobilitásán még lenne mit javítani, erőben és gyorsaságban. Nagyon jól mutatkozott be Chase Young nyomásában!

Az FF szerkesztősége egyetért azzal, hogy Lance azonnal megmutatta azt a nyers tehetséget, ami benne rejlik! Elkapható labdákat ad, és van önbizalma. Hatalmas TD-t passzolt már a pályára lépése után. Kicsit még pontatlan, és a Zone Coverage-be passzolva benne volt az interception lehetősége.

Meg is érkeztünk talán a legmegosztóbb fiatal irányítóhoz. Gergő szerint Wilson first read-re reagál, nem igazán megy végig a célpontokon vagy nagyon lassan, ezt javítani kell. Peti szerinte Wilson labdája a legszebb a levegőben, nagyon pontos és meglepően mobilis (sky is the limit). Peti mindenképpen feljebb tenné, de ő is belátja, nagyon sokat figyeli a célpontját, ami nagy probléma lehet!

Fantasy szavazás

Kérünk, hogy töltsétek ki a kérdőívünket, hogy a Ti igényeitekhez szabjuk a show-t! Köszönjük!

“FF Gergő újonc QB értékelés” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site