Hol vannak most? – Class of 2016

A 2016-os középiskolás évfolyam már megmutatta magát az NFL-ban. Lássuk, hogy mi lett a Top 10 recruit-tal.

https://247sports.com/Season/2016-Football/CompositeRecruitRankings/?InstitutionGroup=HighSchool

A top recruit, Rashan Gary 2019-ban a 12. helyen került el a Packers csapatához a drafton (OLB pozícióban). A 4. passrusherként hozták el, ami jól reflektált az egyetemi karrierjére. Az első GB-s évében még inkább csereként szállt be, tavaly már egyre fejlebb kerülve a depth charton, már 5 sacket szedett össze. Egyre jobban fejlődik, a 2021-es évben kezdőként számíthat rá a csapata.

A Clemson Tigers védőfal embere, Dexter Lawrence 5 pickkel később ment ki. A Giants válaszottjának a karrierje lassan indult, de hasonlóan Gary-hez a második évében már kezdőként bizonyította, hogy lehet rá építeni. Lawrence defensive tackle pozícióban a liga top játékosai közé kerülhet.

Little-t 2019-ben a második körben választotta ki a Panthers. Az elmúlt 2 évben rengeteg időt töltött az oldalvonal mellett, leginkább sérülés miatt. 2021-ben a Miami tradelt érte, így floridában élesztheti újra karrierjét, ami eddig elmarad a várakozásoktól.

Az 5. és 6. helyen 2 QB volt. Shea Patterson 2-2 évet töltött el az Ole Miss és a Michigan programjában. A drafton egy csapat sem vitte el. Egy évet tölött a Chiefs Practice Squadban, hogy aztán a kanadai ligában próbálja ki szerencséjét. Eason a 2020-as drafton a 4. körben, 6. QB-ként vitte el a Colts. Pályán még nem láthattuk, azonban Wentz sérülésével ez hamar változhat.

Oliver a Top 10-be került 2019-ben. A Bills csapott le rá. Folyamatosan érik a játéka, talán a számokban ez még nem látszódik, azonban hasznos része a Bills védekezésének. Benne van a breakout a következő években, azonban esetében nagyobb impactra lehetett számítani, mint amit mutatott.

Levonta Taylor a legmagasabban rankelt DB volt a class-ban, azonban ezt messze nem tükrözte az egyetemi karrierje. A Florida State-n töltött 4 év után csak a Rams edzőcsapatáig jutott.

Nick Bosa-t nem kell bemutatni. A drafton 1/2 volt, ahol a 49ershez került. Első évében megmutatta, hogy igazi vezér tud lenni a védelemben. Második éve sérülés miatt rövidre sikeredett. Képességei alapján liga elit játékosról beszélünk!

Derrick Brown 2020-ban, újonc évében nagyon hasznosan játszott és jó benyomást tett a Pantherben. Nagyon jó a futások megállításában, van még hova fejlődnie, azonban hasznos része lehet a franchise front 7-nek.

Ben Davis története több mint érdekes. Ötödik évét (!) kezdi meg az egyetemi ligában. Az alabamai évei kuszára és gyengére sikeredtek. A nyáron került a Longhorns csapatához, hogy megfogja utolsó lehetőségét az NFL-be kerüléshez!

Egyéb érdekes játékosok!

Sanders volt a legjobb RB (21.)
Brown volt a 4. legjobb WR (36.)
8. volt a QB-k között (91.)
Kicsúszott a 100-ból Metcalf
White, mint RB! (135.)
Claypool 172.
13. QB volt Hurts
Bush 312.
Jacobs 469.
Herbert 43. QB és 659. overall

Ti hogyan értékelnétek a 2016-os Recruit class-t 1-től (pocsék) 5-ig(kivételes)?

“Hol vannak most? – Class of 2016” bejegyzéshez 54 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site