Drafton lecsúszó, reményteli fiatal elkapók!

A 2021-es szezon kezdése előtt érdemes lehet megnézni, hogy a később draftolt elkapók, hogyan voltak értékelve az egyetem előtt! Reménykedve, hogy a nyers tehetség utat tör! Kerestünk 5 sleeper rookie WR-t!

Elkapók

Amon-Ra St. Brown
11. recruit overall 2018-ban (WR2)

A Lions a 4. körben hozta el, a 2018-ban a 2. legjobbnak értékelt középiskolai WR-t. Mindenképpen rengeteg targetre számíthat, ami hatalmas előny egy újoncnak! Jó lehetőség lehet a fiatal elkapónak.

Terrance Marshall
13. recruit overall 2018-ban (WR3)

A Panthers a 2. körben hozta Marshall-t, egy tömött WR mezőnybe került, ahol Moore és Anderson is előtte van. Az LSU-ban sok TDt szerzett, és ez előnyére válhat az új csapatában! Érdemes lesz fél szemünket rajta tartani!

Anthony Schwartz
WR30 (2018)

Schwartz egy kusza WR helyzetbe csöppent a Browns-nál. A nagyon jó sebességgelt megáldott fiatal, a szezon elején Special Team-ben kaphat lehetőséget, de rotációs játékos is lehet. A depth charton való változás nélkül nem lehet nagy faktor ebben az évben!

Elijah Moore
WR38 (2018)

Az egyik legjobb helyre került. A Jets-ben rengeteg üres target maradt. Az Ole Miss elkapóknak nagyon megnőtt az értékel az elmúlt években. Moore hatalmas lehetőség előtt áll. Azonban a preseasonban eddig Wilson kedvenc targetje Davis volt. Lehetősége lesz a bizonyításra, igazi sleeper.

Rondale Moore
WR42 (2018)

A draft egyik meglepő választása. A Cardinals a 2. körben hozta el az elkapót, az AJ Green tranzakció után. A Preseasonban nagyon jó benyomást tett. Az újoncok közül, az egyik legjobbat. Bár nagyon mély a csapata a WR poszton, érdemes lesz a nevét megjegyezni!

NCAA Football Hungary vélemény a 2021-ben draftolt WR-okról:

Ha pusztán az egyetemi éveket nézzük, akkor tényleg az egyik valaha volt legerősebb elkapó class a 2021-es. Rengeteg potenciális WR1 játékost találunk, és szinte kivétel nélkül remek helyre kerültek. A sleeperekre reflektálva két játékost tudnék kiemelni. Az egyikőjük Amon-Ra St. Brown, aki szerintem a fent említettek közül a legnagyobb steal. Másik pedig Terrace Marshall, aki az LSU-n sokáig a két sztár, (Justin Jefferson és JaMarr Chase) árnyékában volt, és végre itt lesz a lehetősége kitörni, és egy nagyot alkotni.

Pár érdekes WR a 2017-18-as évfolyamból

Jaylen Waddle

2018 WR5

Ja’marr Chase

2018 WR15

Rashod Bateman

2018 WR61

DeVonta Smith

2017 WR9

Amari Rodgers

2017 WR16

Nico Collins

2017 WR23

“Drafton lecsúszó, reményteli fiatal elkapók!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site