Drafton lecsúszó, reményteli fiatal elkapók!

A 2021-es szezon kezdése előtt érdemes lehet megnézni, hogy a később draftolt elkapók, hogyan voltak értékelve az egyetem előtt! Reménykedve, hogy a nyers tehetség utat tör! Kerestünk 5 sleeper rookie WR-t!

Elkapók

Amon-Ra St. Brown
11. recruit overall 2018-ban (WR2)

A Lions a 4. körben hozta el, a 2018-ban a 2. legjobbnak értékelt középiskolai WR-t. Mindenképpen rengeteg targetre számíthat, ami hatalmas előny egy újoncnak! Jó lehetőség lehet a fiatal elkapónak.

Terrance Marshall
13. recruit overall 2018-ban (WR3)

A Panthers a 2. körben hozta Marshall-t, egy tömött WR mezőnybe került, ahol Moore és Anderson is előtte van. Az LSU-ban sok TDt szerzett, és ez előnyére válhat az új csapatában! Érdemes lesz fél szemünket rajta tartani!

Anthony Schwartz
WR30 (2018)

Schwartz egy kusza WR helyzetbe csöppent a Browns-nál. A nagyon jó sebességgelt megáldott fiatal, a szezon elején Special Team-ben kaphat lehetőséget, de rotációs játékos is lehet. A depth charton való változás nélkül nem lehet nagy faktor ebben az évben!

Elijah Moore
WR38 (2018)

Az egyik legjobb helyre került. A Jets-ben rengeteg üres target maradt. Az Ole Miss elkapóknak nagyon megnőtt az értékel az elmúlt években. Moore hatalmas lehetőség előtt áll. Azonban a preseasonban eddig Wilson kedvenc targetje Davis volt. Lehetősége lesz a bizonyításra, igazi sleeper.

Rondale Moore
WR42 (2018)

A draft egyik meglepő választása. A Cardinals a 2. körben hozta el az elkapót, az AJ Green tranzakció után. A Preseasonban nagyon jó benyomást tett. Az újoncok közül, az egyik legjobbat. Bár nagyon mély a csapata a WR poszton, érdemes lesz a nevét megjegyezni!

NCAA Football Hungary vélemény a 2021-ben draftolt WR-okról:

Ha pusztán az egyetemi éveket nézzük, akkor tényleg az egyik valaha volt legerősebb elkapó class a 2021-es. Rengeteg potenciális WR1 játékost találunk, és szinte kivétel nélkül remek helyre kerültek. A sleeperekre reflektálva két játékost tudnék kiemelni. Az egyikőjük Amon-Ra St. Brown, aki szerintem a fent említettek közül a legnagyobb steal. Másik pedig Terrace Marshall, aki az LSU-n sokáig a két sztár, (Justin Jefferson és JaMarr Chase) árnyékában volt, és végre itt lesz a lehetősége kitörni, és egy nagyot alkotni.

Pár érdekes WR a 2017-18-as évfolyamból

Jaylen Waddle

2018 WR5

Ja’marr Chase

2018 WR15

Rashod Bateman

2018 WR61

DeVonta Smith

2017 WR9

Amari Rodgers

2017 WR16

Nico Collins

2017 WR23

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site