Week1 – FF Zsolti Love/Hate

Sziasztok! Kezdődik a Week1. FF Zsolti hozott is egy pár játékost, akiknek nagyon tetszik neki a matchup, és akiknek kevésbé.

Kedvel (Love):

Dalvin Cook (MIN) vs CIN – gyenge Bengals védelem, tavaly átlagban 125.81 yardot engedtek az ellenfél futóinak. Nem kell részletezni, Cook premium választás a héten!

DeAndre Hopkins (ARI) vs TEN – ideje elkezdeni visszakapaszkodni a szűk elitbe a fiatalokkal teli Titans secondary ellen! Nincs rá embere a Titansnek! Jackrabbit Jenkins? Kristian Fulton? Caleb Farley? komoly pisztolypárbaj alakulhat ki, amiben ő főszereplő lehet Murrayvel együtt.

Devonta Smith (PHI) vs ATL – HOT TAKE statisztikára (?!) Rookie WR!! merész húzás!!! Főleg Smith, aki sérüléssel is bajlódott az edzőtáborban, de a Falcons secondary még mindig nem jó, ezt pedig ő kegyetlenül kihasználhatja. Justin Jefferson szintű magasságokba ugorhat a Falcons ellen (9 car 166 yds 2 td).

Nem kedvel (Hate):

Ezekiel Elliott (DAL) vs TB- pokoli matchup (TB) várja a héten, ezt még csak nehezíti, hogy Zac Martin COVID-os, a TB védelem a tavalyi alapszakaszban 17 meccsen összesen csak 8 rush TD engedélyezett és csak 2x lépték át az ellenfél futói a 100 yardot.

Allen Robinson (CHI) vs LAR – egy név, Jalen Ramsey, de ha ez nem elég akkor a gyengébb Bears támadófal és Andy Dalton sem kecsegtet túl sok reménnyel.

D’Andre Swift (DET) vs SF – de ide vehetnénk nyugodtan a komplett Lions támadó egységet (Goff, Cephus, Williams, Hockenson). A front7en a 49ers-nél embertelen, ami nagyon megkeserítheti Goff, a támadófal, és a futók hétvégéjét! (szerk: a képre rossz csapat került be)

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site