LigaBlog – Norbi

Sziasztok.
Lement a 10 fős PPR ligám draftja is, viszonylag késői dátumra tettük. Az volt az
elgondolás, megvárjuk a keretszűkítést és az előszezon meccseket, csoda dolgok tudnak még akkor is történni.


Én az 1/8-on húztam, mivel előttem kimentek a top RB-k , azt hiszem nem is volt kérdés hogy Davante Adamset kell elsőre elhoznom. Utána olyan 2 futóra mentem rá, akik elkapásokban is jeleskednek, ezért választottam Mixont és Montgomeryt. Előbbi igaz csak az első hat fordulóban volt bevethető 2020-ban, ellenben a Chicago Running Back-jével, akinek tavaly 438 elkapott yard és 2 TD is összejött.

A 4. és 5. pickemre “természetesen” ismét WR következett. Lamb és Wood idén szerintem nagyon jó számokat fog hozni fantasyban is.

6. körben jött a Packers irányítója, hiszen (számomra kicsit meglepő módon eddigre már rég kimentek a fiatal top QB-k) Rodgers Adamssel jó párt alkothatnak 21′-ben is.

Ezután már csak töltöttem a csapatomat, amiben Sleeper-ként tekintek Laviska Shenaultra és Callawayre. Na jó a Saints elkapójánál kicsit elfogult voltam, picit a reményeim is benne vannak ebben, hogy Winstonnal jó összhangban lesznek. Előszezonban ez működött. 🙂


Úgy érzem WR fronton nagyon jó lehetek idén, ellenben a csere futóimat gyengének tekintem. Chase Edmondstól Kyler Murray vehet el sok TD-t, Zach Moss meg lutri, mert Buffaloban nagy RBBC van/volt/lesz.


Zárszóként az elvárásom: első évben az volt az elgondolásom 6 csapat fog playoffba kerülni, így azt mindenféleképpen szeretném elérni 🙂

“LigaBlog – Norbi” bejegyzéshez 59 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site