Week1 – Csongor Waiver célpontjai

Tevin Coleman:

A Jets RB depth chartjának élén Tevin Coleman áll, aki korábban már megmutatta karrierje során, hogy mire képes az NFL-ben. A new yorkiak futója az első héten a nem túl veretes D-fallal rendelkező Carolina Panthers ellen lép pályára, így ha esetleg van egy üres hely a csapatunkban, akkor Coleman lehet a tökéletes célpont számunkra.

Nelson Agholor:

A New England Patriots ugyan a Miami Dolphinsszal játszik a nyitóforduló során és a Xavien Howardból, valamint Byron Jonesból álló CB-páros a liga jobbik felébe tartozik, ennek ellenére Agholor jó választás lehet waiverről. Az újonc Mac Jones számára kellenek a biztos célpontok, így sokszor nézhet a mérkőzés során a Patriots TE-kettőse, valamint elsőszámú elkapója, Agholor felé.

Jimmy Garoppolo:

A Detriot Lions nem készülhet egy vidám szezonra, így ellenük bármelyik kezdő QB remek pontokat hozhat csapatunk számára. Kyle Shanahan támadósora mindig kiválóan szokott játszani, ha egészségesek a játékosok és a hírek szerint egyelőre Garoppolo a 49ers kezdő irányítója, aki így sok pontot hozhat az Oroszlánok ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.