Week1 – Gergő Heti Sleepers

Sziasztok! Gergő hozott egy pár sleepert. Talán Week 1 még mély a waiver, de a következő hetekben hasznosak lehetnek!

Kövessetek minket az Instagrammon is! Csak egy kattintás!

Trevor Lawrence (JAC) @ HOU – hiába 1/1 volt a drafton, sokan elfeledkeznek róla, ami nem meglepő, hiszen a Jaguars draftolta. Nehéz elhinni, hogy ebben a csapatban lehet találni fantasy értéket, de ezen a héten komoly esély van erre. Ennek oka az ellenfél, vagyis a Texans, akik komoly gödörben vannak, minden csapatrészük gyengélkedik, így az előszezonban meggyőzően játszó, hatalmas potenciállal bíró Lawrence segíthet azoknak a managereknek akik későn húztak QB-t vagy nem bíznak a sajátjukban.

James Conner (ARI) @ TEN – tudom mire gondoltok, de ne feledjétek most a sleeprekről írok. Connernek volt jó éve a Steelersben, de mindenki csak az utolsó évére emlékszik. Egyelőre úgy tűnik, hogy Edmonds az RB1, de Kingsbury előszeretettel osztja meg a labdaérintéseket futói között. Ezen felül vélhetően Conner fogja megoldani a rövid yardos szituációkat, vagyis a goal line előtt ő fogja várni a labdát, ami növeli a TD szerzési lehetőségeit. A Titans tavaly többször is gyengélkedett futás ellen, így Conner meglepetést okozhat a héten.

Phillip Lindsay (HOU) vs. JAC – nem lehet pontosan megjósolni, hogy a három futóból ki fog előlépni Houstonban, de egyelőre úgy tűnik, hogy David Johnson nem első opció. A kor Ingram ellen szól, így marad Lindsay. Látjátok ilyen egyszerű, meg is oldottuk, Phillip az RB1 Houstonban. Nem, természetesen nem ilyen egyszerű, azonban ha értékelhető számú érintést kap (10 fölött), akkor jó pontszámokat hozhat a tavaly futás ellen borzasztó Jaguars védelem ellen.

Laviska Shenault (JAC) vs. HOU – amint látjátok a harmadik játékos erről a hatalmas rangadóról. Nem véletlenül, hiszen gyenge védelmek ellen érdemes kezdőbe tenni a játékosokat. Shenault egy igaz gadget player, már tavaly is megmutatta, hogy milyen robbanékony. Idén több lehetőséget fog kapni, ráadásul jobb az irányítója is és Travis Etienne sérülése is az ő malmára hajtja a vizet, hiszen (bár más a pozíciójuk) nagyon hasonló skillekkel rendelkeznek. Várhatóan mindent is fog csinálni: screenek, rövid és hosszú passzok, futások.

Green Bay D# @ NO – a Packers védelmét már tavaly is alábecsülték, persze nem ők jutnak először eszünkbe, ha elit védelmekről beszélünk, de tudnak jó teljesítményt nyújtani, ha megfelelő a matchup. Az első heti ellenfél ideális, hiszen a Jamies Winston vezette Saints ellen játszanak. Winstonnak ez lesz az első meccse úgy, hogy tudja ő a csapat vezére, nincs M. Thomas és a Green Bay ellen vélhetően hátrányból fognak játszani… érik a pick-six.

Podcast epizód és további Week1 cikkek

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site