Week2 – Csongor Waiver célpontjai

Jönnek a Week 2 Waiver célpontok!

Sammy Watkins:

A baltimore-i csapat elsőkörös újonc elkapója, Rashod Bateman IR-en van, így az első fordulóban a Ravens veresége ellenére is remekül teljesített Sammy Watkins. A Hollók WR-e felé ment a legtöbb labda és 96 yardot is összeszedett mellé, ami a Kansas City nem túl erős secondaryje ellen is összejöhet a második fordulóban. Ha elkapóra van szükségünk érdemes lehet Watkinsot felvenni a waiverről.

Bryan Edwards:

Egy másik elkapó, aki jól játszott az első fordulóban, az a Ravens-Raiders mérkőzés másik térfelén kapta el a labdákat. Edwards egyértelműen az elsőszámú WR-e a las vegasi gárdának, és ugyan a target mennyisége eltörpül Darren Walleré mellett, de így is egy igazi csiszolatlan gyémántra találhatunk személyében. A Raiders játékosa remek célpont lehet számunkra, ha szűkösen állunk elkapókból.

Eli Mitchell:

Raheem Mostert megsérült, Trey Sermon a keretben sem volt az első héten, így a futásra épülő 49ers playbooknak köszönhetően Eli Mitchell alkotott maradandót az első héten. A 100 yard feletti teljesítmény és egy TD magáért beszél és ugyan a San Francisco egy erős D-fallal találja magát szembe a következő fordulóban az Eagles személyében, így is érdemes lehet befektetni Mitchellbe. Kyle Shanahan playbookja csodát tesz a futókkal, így remek számokat várhatunk a depth charton az első helyre fellépő RB-től.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site