Week2 – FF Zsolti Love/Hate

Sziasztok! Folytatjuk a week 2-vel. FF Zsolti hozta a Love/Hate játékosokat.

Kedvel (Love):

Mike Evans vs ATL Devonta Smith és Jalen Reagor egy Hurtssel (btw brutál jó volt) darabokra szedte ezt a secondaryt, akkor egy Brady és egy évek óta a Falcons ellen sziporkázó Evansnek korán jött a karácsony, ha megkapja a targeteket garantáltak élni fog vele.

DK Metcalf vs TEN Ctrl+c, Ctrl+v a Week 1 Love/Hate DeAndre Hopkinsos sorai. A Titans védelem nagyon gyenge volt a Cardinals ellen, várhatóan ezt Metcalf kegyetlenül kihasználhatja.

Aaron Jones vs DET Szerintem nem kell túlreagálni az első hetet. A Saints védelem top 5 körüli, a Lions DEF más kategória. A 49ers szétdarálta a Lions rush D-t, Jones egy top talent, még ha LaFleur rendszere el is marad Shannyétől. Élvezni fogja. Bounceback Time!

Nem kedvel (Hate):

Mike Davis @ TB Liga egyik leggyengébb O fala mögött futni az ellen a front7-en ellen, amelyik még a Cowboys és Zeke számait is eltiporta (60 yard, 3,3 átlag)…Mike Davis? #Nothanks

Saquan Barkley @ WTF Míg az a fal egymást blokkolja, addig Barkley számai nem fogják az eget verdesni….Chase Young, Montez Sweat, Jonathan Allen és Daron Payne jól fog lakni!

Myles Gaskin vs BUF Najee Harris sem szerette ezt a buffaloi kiruccanást (5,9 PPR fantasy pont) és úgy érzem, hogy Gaskin sem fogja, ugyanis a Bills D ismét aggresszív lesz.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site