Week2 – FF Gergő Sleeperei

A második heti sleeperekhez egy kis útmutató: az elkapókat a padotokon keressétek, a futókat vélhetően waiveren találjátok és van egy irányító, a QB hiányos managereknek.

Kövessetek minket!

Cole Beasley (BUF) @ MIA – Előző héten 13 labda repült felé, nyolc elkapása volt 60 yardért. Egyértelmű második számú elkapó, ami a Bills pass orientált játékában üdvözítő. A Bills biztos javítani akar a week 1 után, ebben nagy segítség lehet Beasley, aki a Dolphins ellen is sokat lehet használva. PPR ligában tökéletes opció.

Jakobi Meyers (NE) @ NYJ – Amennyiben legalább tíz emberes ligában játszotok, waiveren nem elérhető, így azokhoz szólok, akiknél a padon pihen. Meyers ezen a héten mehet a kezdőbe, hiszen a Pats egyik, ha nem a legtöbbet használt elkapója lesz a Jets ellen. Előző héten 44 yardot hozott, de ő kapta a legtöbb targetet, ráadásul egy TD elkapását visszafújták a bírók. Jóslatom a Jets ellen: 6 elkapás, 75 yard, TD.

James White (NE) @ NYJ – A második (egyben utolsó) Patriots játokos a hétre egy futó, aki évek óta elkapó képességei miatt releváns. A Miami ellen 6 elkapása volt 4 futás mellett. Amennyiben PPR ligában van szükségetek játékosra, FLEX-be tökéletes választás. A Jets védelme még mindig tele van lyukakkal, így ficánkolhat a héten.

Kenneth Gainwell (PHI) vs. SF – Deep sleeper? Igen. Ennek ellenére látok benne lehetőséget. Első héten volt 9 futása és Hurts háromszor is célba vette. Egyértelműen ő a második számú futó a csapatnál, ráadásul csak héttel kevesebbszer érintette a labdát, mint Sanders. A 49ers nem a legcsábítóbb ellenfél (papíron), azonban ők engedték a legtöbb PPR pontot a futóknak. Természetesen, ha van jobb opciótok most mosolyogtok, de mély ligákban érdemes betenni a kezdőbe.

Teddy Bridgewater (DEN) @ JAC – 264 yard 2 TD, ezzel vége a Lock korszaknak? Teddy egy megbízható játékos, ezt bizonyította a Giants ellen is. Amennyiben irányítót kerestek érdemes a “Kesztyűben Dobálót” használni, hiszen a Jaguars kedvező ellenfél, így Jerry Jeudy hiányában is jó teljesítményre számítok a játékostól.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site