Week 3 – Csongor Waiver célpontjai

Kezdjük a week3-at a waiver célpontokkal!

Iratkozzatok fel!

DeVante Parker (MIA) @ LV

A Miaminál nem tudják mikor lesz játékra alkalmas Will Fuller, így az első körös Jaylen Waddle mellett egyértelműen elsőszámú elkapó Parker. A Delfinek tizenegyese felé ment eddig mindkét héten a legtöbb labda és ugyan a Las Vegas védelme eddig remekül szerepelt, az elsőszámú célpontokat a Raiders cornerei így sem tudták tartani – Sammy Watkins (4 rec, 96 yard), Diontae Johnson (9 rec, 105 yard).

Sam Darnold (CAR) @ HOU

Darnold megmutatta az első két héten, hogy jót tett neki a környezetváltás és ha nem tetszenek a saját irányítóink, akkor érdemes lehet a Carolina QB-ját felvenni a waiverről. A Panthers a Houstonnal fog játszani a harmadik héten, így sok pontra lehet számítani Darnoldtól is a forduló során.

Rondale Moore (ARI) @ JAC

Az Arizona újonc elkapója valósággal berobbant az NFL-be. Sok remek célpontja van Kyler Murray-nek, de ha így folytatja a Cardinals, akkor sok pontra számíthatunk Moore-tól. Az arizonai csapat a harmadik fordulóban a Jacksonville-el játszik, ami remek lehetőség a második körös játékos számára, hogy folytassa kiváló teljesítményét.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site