Week3 – Zsolti Love/Hate

Love/Hate Week 3…lets go!

Kedvel:

Marquise Brown (BAL) @ DET: Nem vagyok egy Hollywood Brown-fan, de eddig idén nagyon tetszik amit csinál, de ami ennél is fontosabb, hogy Lamar Jacksonnak is (16 target). A Lions egy jó matchup lehet számára. Képes lesz e a 3. meccsen is fentartani a számait?

Deebo Samuel (SF) vs GB: JimmyG kedvenc célpontja (20 target) , ráadásul Kyle Shanahan nagyon eltalálta, hogy használja idén, úgyhogy Jaire Alexander ide vagy oda, én bizony megyek Deeboval.

Saquon Barkley (NYG) vs ATL: Végre megláthatjuk Barkley igazi (?) arcát, mivel a Falcons D tökéletes arra, hogy „belemelegedjen” valaki a szezonra. Labdacipelésben a volumene könnyen a 20 felé szökhet.

Nem kedvel:

Mike Evans (TPB) @ LAR: Jalen Ramsey több mint valószínű, hogy végig tapadni fog rá, ezt pedig nem szeretik a WR-ek, így TB12 is a „másik utat” azaz a Godwin-Brown-Gronk tengelyt választhatja majd.

Antonio Gibson (WTF) @ BUF: A Bills Run D az első két héten átlagosan 54 yds-t engedett az ellenfél futóinak, úgyhogy (emiatt sem) nem fogja szeretni ezt a párharcot Gibson. Ráadásul aggasztó, hogy a GL szituációknál (ismét) feltűnt McKissic.

David Montgomery (CHI) @ CLE: A Browns D egyelőre futás ellen nem viccel, egy alkalommal se engedte ellenfeleit 70 yds fölé. Justin Fieldssel egyelőre nem lehet tudni mihez kezd a Bears, de a fiatal QB játékában a direkt futások is benne vannak, így könnyen lehet, hogy ezt Montgomery számai is megsínylik.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site