Week3 – FF Gergő Sleeperei

Week 3 sleeperek!

Jalen Reagor (PHI) @ DAL – A Frisco ellen gyenge számokat hozott, bár egy TD-t elvettek tőle, ugyanis kilépett a pályáról miközben a routját futotta. Eddig két meccsen van 11 célpontja, vagyis a második számú elkapó a csapatban. A Dallas ellen igazi csoportrangadó következik a számára, ráadásul a sok pontos fajtából. Érdemes elgondolkodni Reagor használatán a héten.

Quintez Cephus (DET) vs. BAL – Az ötödik körös elkapó eddig a legtöbbször célzott a posztján, ráadásul mindkét mérkőzésen bejutott az end zoneba. Hockenson a kedvenc célpontja Goffnak, de a liga legrosszabb passz védelme ellen (igen, két mérkőzés után a Baltimoré ez a titulus), kezdőben a helye Cephusnak.

Kenyan Drake (LV) vs. MIA – Josh Jacobs eddig nem edzett a héten, amennyiben nem játszik Peyton Barber és Drake fogják megosztani a labdaérintéseket. Ugyan Barber több labdacipeléssel rendelkezett az előző mérkőzésen mint Drake, én a tavalyi Arizona játékosban bízom, főleg PPR ligákban. Eddig 11 célpontból 10 elkapása van és ne feledjük, hogy idén gyengélkedik a Dolphins futás ellen.

James Conner (ARI) @ JAC – Messze van az eredményestől idén, azonban már 24 alkalommal futott. Azért érkezett a csapathoz, hogy mozgassa a láncokat. Eddig ez nem sikerül, de ez a mérkőzés lehet az áttörés, hiszen a Cardinals vezetni fog a második félidőben, így ’csak’ le kell zárniuk a mérkőzést. Ezt is fogják tenni, melynek fő letéteményese Conner lesz. Bold prediction: Conner 65yard + TD a második félidőben.

Raiders D# (LV) vs. MIA – Amennyiben még nem szúrt szemet, a Raiders védelem idén parádés: 5 sack, 3 labdaszerzés. Tették ezt a Steelers és a Ravens ellen. Nem is kellene mást mondanom, de erre is rá tudok tenni egy lapáttal, hiszen Tua nem játszik a mérkőzésen, így J. Brissettel kell kiállni a Dolphinsnak.

Podcast:

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site