LigaBlog – Vor1

Sziasztok! Nézzük meg mi történt a második héten

Sajnos kikaptam. Annak ellenére, hogy Ridley CMC és Ekeler jók voltak, ill. kicsit Andrews is magára találni látszik, elkövettem komolyabb hibákat:

  • Trevor Lawrence kezdetése Carr helyett nem jött be, a rookie borzasztóan nézett ki, sajnos a Denver defenset lebecsültem olyan szinten, hogy a Steelersnél rossszabbak, és ha ez még így is van, a Raiders és Carr sokkal jobbnak tűnik most, mint Lawrence és a Jags. Jövő héttől Carr a kezdő, aztán majd meglátjuk, hosszú távon nem félek attól, hogy Lawrence bust lenne, belefog ő jönni, de ez a rookie szezon nehéz lehet
  • Devonta Smith a másik újonc, aki csalódást okozott, igaz az egész Eagles inkompetensnek nézett ki a 49ers defense ellen, lesznek neki még jobb napjai is.
  • Gordonnál a padomról jelentősen több pontot csak Slayton hozott, de az ő kezdetését nem gondolnám hibának, jövő héten a Jets ellen megint kezdeni fog

Waiver szempontból Deejay Dallas-t és Josh Reynoldsot még előző héten hoztam el, mindketten nulláztak, de Dallasnak egyértelműen hosszú távú értéke lehet, amíg Reynoldsnak egy A.J Brown/Julio Jones sérülés kéne, amit bár nem kívánunk, de tudjuk, hogy elég nagy legalább az egyikra az esély. A héten Raiders defenset sikerült leigazolni, ők fognak kezdeni a Jacoby Brissettel felálló Dolphins ellen.

Ezen a héten Carr mellett megyünk tovább a szokásos CMC Ekeler Ridley trióval, Gordon is valószínűleg kap még egy esélyt, és nem kizárt, hogy Devonta Smith is, bár még az is lehet, hogy megnézzük Slaytont a gyenge Falcons defense ellen, esetleg Shenaultot, bár neki kisebb sérülései vannak. Andrews továbbra is kezd, ahogy kicker poszton McPherson is, zárásul pedig a Raiders D.

Köszönöm, hogy elolvastad. Mindenkinek sok sikert a hétre!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site