Week 3 – Egyetemi foci

2021-ben kiadó a Big Ten Conference?

Az elmúlt években, ha Big Ten, akkor Ohio State. Urban Mayer és a program dominálta ez elmúlt éveket. Azonban 2021-re ez a Conference nagyon sűrű lett. Az Ohio State nagyon sokat zuhant az AP rankingen, jelenleg 10. helyen áll. Week 2 még a 3. volt a program.

A legfontosabb változás a QB pozícióban volt. Justin Fields a Bears csapatához került, és a helyére CJ Stroud érkezett, aki bár megfelelően teljesít, talán a játékos plafonja nem annyira magas, mint azt előzetesen várták, de az offense a kisebb gond. A támadósorban 2 első körbe várt elkapó van. Mind Garrett Wilson, mind Chris Olave hatalmas tehetség. Valamint a freshman futó TreVeyon Henderson első évében berobbant a ligába (érdemes lesz figyelni)!

Chris Olave returning to Ohio State to take care of unfinished business -  Land-Grant Holy Land
Chris Olave

Azonban a védelem a 3 meccs alatt 20 pont felett engedett az ellenfeleknek, és az első 2 meccsen több mint 400 yardot és 6 TD-t futottak ellenük. Messze nem rossz ez a csapat, de közelítve az év 1/4-hez, jelenleg nem tűnik annyira versenyképesnek a jobb programok ellen, mint azt megszokhattuk.

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a Big Ten East nagyon szoros lehet. A Maryland nagyon sokat fejlődött a fiatal irányító, Taulia Tagovailoa vezetésével, aki egyre növeli a draft értékét. A Penn State védelem hatalmasat dolgozik eddig az éven, ehhez társul Sean Clifford, aki hatalmasat javult. Jahan Dotson pedig nagyon megbízható elkapója a csapatnak (érdemes rá figyelni a drafton). A Michigan nagyon izgalmas ebben az évben. Eddig gyengébb csapatokkal találkoztak, ahol hatalmas dominanciáról tettek tanúbizonyságot. A védelem nagyon erős, a programhoz méltó. Aidan Hutchinson (DE) már kezd TOP 10-es pick hangulatot kelteni. A csapat már 19. az AP listán, és őket közvetlen követi a Michigan State. A bomba meglepetés. Mel Tucker nagyszerű munkát végez a csapattal. Payton Thorne (QB, másodéves) fantasztikusan irányít, akit tökéletesen egészít ki Kenneth Walker III (RB, Wake Forrest transfer). A védelem pedig nagyon jól teljesít jó támadóegységekkel szemben is.

Az Ohio State-t nem szabad leírni, azonban a Big Ten-ben most kiélezetebb a helyzet, mint a korábbi években volt!

AP Polls

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site