Week 4 – Csongor Waiver célpontjai

CMC sérülése után, most biztos sokan nézelődnek a Waiveren!

Tim Patrick (DEN) vs BAL

Patrick remek másodikszámú elkapóvá nőtte ki magát ebben a szezonban Courtland Sutton mögött Jerry Jeudy sajnálatos sérülése után. A Broncosra az első nehéz megmérettetés vár a szezon során a Ravens ellen, de a denveriek 81-ese így is remekelhet, hiszen eddig is nagyon magabiztos volt. Patrick felé tizenhárom labda repült a szezon során, ebből tizenkettőt (!!!) elkapott, 174 yardért és 2 TD-ért három mérkőzés alatt. Ha egy megbízható célpontra van szükségünk WR poszton, akkor érdemes rárepülnünk a Broncos elkapójára.

Hunter Renfrow (LV) @ LAC

Korábban már Bryan Edwards személyében ajánlottam egy Raiders elkapót, aki szintén nem szerepel rosszul a szezon során. A las vegasi együttes egy másik WR-je azonban még csapattársát is felülmúlja és amilyen formában van Derek Carr és a fekete-ezüst csapat érdemes lehet Renfrow waiverről való felszedésén elgondolkodni. A 25 éves játékosnál csak Darren Wallernek van több targetje három hét után a csapatban és ha tudja folytatni remeklését a Raiders, akkor Renfrownak is kiváló szezonja lesz.

Chubba Hubbard (CAR) @ DAL

McCaffreyre pár hétig biztosan nem számíthatnak a Panthers szurkolói és a fantasy-tulajdonosai, így Hubbard RB1-é lépett elő a Carolina depth chartjén. A Párducok eddig remekeltek az idény során és a Dallas védelme ellen kiváló számokat hozhat Hubbard – ráadásul McCaffrey visszatéréséig, a következő hetekre nézve is remek befektetés lehet a futó.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site