Week 4 – Zsolti Love/Hate

Zsolti érkezik a játékosokkal!

LOVE:

CEH (KC) @ PHI: Oké, a KC-fal nem egy Cowboys fal, de a Chargers ellen megmutatta Andy Reid, hogy azért ha nagyon megerőltetik magukat, akkor igenis tudják használni Edwards-Helairet. Mindenképpen a múlt heti teljesítmény túlszárnyalását várom (14.9 STD).

Odell Beckham Jr. @ MIN: Mondhatnánk, hogy nehéz, de igazából nem. Írd és mond a Vikes D a WR-ek ellen botrányos, 3 mérkőzésen átlag 209.33 yardot engedtek. OBJ bounce back!

Davante Adams vs PIT: Adams és az egész Packers az első heti kisiklás útán megállíthatatlanba kapcsolt. 18 target volt a neve mellett a 49ers ellen és ha nagyítóval is nézzük a Steelers secondaryjét akkor sem találunk embert aki lelassítaná Adamset.

HATE:

DeAndre Hopkins @ LAR: Nuk a héten egyelőre megint távol marad az edzésektől, mivel az a fránya borda sérülés még mindig jelen van nála. Ha ennyi nem lenne elég akkor pedig „öreg cimborája” Jalen Ramsey ismét vele szembe fog felállni a LOS-on. Ez jelenthet pluz motivációt is a WR-nek, ám Én – a sérülés faktor is belevéve – inkább csendesebb mérkőzésre számítok tőle.

Saquon Barkley @ NO: Pikkelek rá? Dehogy! Imádom, már az egyetemen is imádtam, ráadásul ott volt a múlt héten a LOVE listámon, amit igazolt is (khmkhm). Ám ezt a matchupot (megint) nem szeretem, ugyanis a Saints D futás ellen (is) kegyetlen. Az ellenfelek mindösszesen 48.33 yds-t átlagolnak ellenük.

Damien Harris vs TPB: Ugyan James White kiesett, de borzasztó a matchup, ráadásul a múlt heti teljesítmény sem túl meggyőző. biztos vagyok benne, hogy faktor lesz még idén, de nem hétfő hajnalban, amikor is minden a „tékozló fiú” hazatéréséről fog szólni.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site