Week 4 – Gergő Sleeperei

Sziasztok Gergő hozott pár sleepert az előttünk álló hétre!

Kövessetek minket az Instagramon is! (Insta exluzív tartalmak, korábban kiadott anyagok várnak!)

Hunter Renfrow (LV) @ LAC – A Raiders támadói idén kimondottan jó focit játszanak. Ez nagyban Carrnak köszönhető, aki elosztja labdáit elkapói között. Ennek haszonélvezője Renfrow, aki nem a legjobb opció, de állandó target számmal rendelkezik és TD-t is szerzett már idén (PPR-ban fokozottan érdemes figyelni). A Chargers elleni mérkőzés sok pontos csörtének tűnik, így érdemes betárazni a Raider elkapóit.

Michael Carter (NYJ) vs. TEN – Az ő választása a Jets jövőjének szól és nem a jelennek. Egyértelműen a legtehetségesebb játékos pozíciójában. Eddig is látszott, hogy szeretnék használni, de közel sem 3 down back. A jövő építése miatt azonban egyre több lehetőséget fog kapni, melyekkel élni is fog. Amennyiben meg vagytok szorulva futókból, érdemes adni neki egy esélyt, ugyanis az elmúlt két mérkőzésen 20 alkalommal futott és volt 6 targete is.

Pat Freiermuth (PIT) @ GB – Ő az elsőszámú TE a “vasasoknál”. Előző két mérkőzésén kilencszer vették célba, ezekből a lehetőségekből hét labdát el is kapott és szerzett egy TD-t. A Packers védelme az egész liga egyik leggyengébb egysége TE-k ellen, ráadásul végig hátrányból fog játszani a Steelers, így jó opció a hétre Freiermuth.

Sam Darnold (CAR) @ DAL – Kiszabadult Adam Gase karmai közül, így már nem lát szellemeket. Minden mérkőzésén 20 pont felett termelt idén. Labdabiztos és futott TD-i is vannak. Amerika csapata ellen tűzijáték várható ráadásul CMC hiányában Darnoldnak kell a lépést tartania a Cowboysszal. Így minden jel szerint újabb jó meccset hoz Darnold.

Tennessee D# @ (NYJ) – Utolsó védelem a Jets ellen. Vajon a Titans gyenge védelme hozza formáját vagy a védelmek legjobb barátja, a Jets kisegíti őket a héten? A Jets eddigi formája alapján mindenkit kezdetni kell ellenük, még a titánok védelmét is. Amennyiben streameled a védelmeket, ezen a héten mehet a Tennesse a kezdődbe.

Szavazás!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site