Egyetemi foci – Az év harmadánál!

Sziasztok a NCAA szezon harmadánál, hoztunk egy fantasy csapatot, a legjobban teljesítő egyetemi tehetségekkel! Dinasztia ligásoknak érdemes megnézni!

Matt Corral – Az szezon ezen pontján*, nálam QB1# lett az FF rankingen. Sikerült eddig a mérkőzéseken visszafognia az Turnovereket. Nagyon hatékonyan játszik, és jól mozgatja a csapatot. Az Ole Miss QB-ja talán most a legjobb célpont a drafton.

Összehasonlítás: Baker Mayfield

*szerk: A QBk értéke általánosságban hatalmasat zuhant a nyár óta. Sokan az elvárások alatt teljesítenek, talán ez is az oka, hogy az egyetemi ligában most a különbségek jelentősen csökkentek! (Az Alabama továbbra is bika 😀 )

Isaiah Spiller – Elképesztően hatékonyan fut a liga egyik legjobb támadófala mögött. Stabilan 100 yardot hoz meccsenként. A levegőben kevésbé aktív, a földön azonban igazi erő (power back).

Összehasonlítás: Frank Gore

Kyren Williams – Rengeteget gyengült a Notre Dame támadófala. Így is nagyon jó számokat produkál, és a passzjátékban is aktívabb részt tud vállani. Jelenleg lehet rá lehet mondani, hogy igazi három down-os RB tehetség lehet!

Összehasonlítás: James Conner

Chris Olave – Továbbra is TOP WR prospect, habár a program kevésbé erős mint tavaly. Stabil 100 yard felett teljesít/meccs az éven, emelett folyamatos TD veszélyt jelent. A pálya minden pontján megtalálható (Zone, Screen), bárhol bevethető. Igazi WR1 lehet az NFL-ben is.

Összehasonlítás: Demaryius Thomas

Treylon Burks – Igen, meglepetés lehet a listán. Azonban az egyik legjobb fizikai paraméterekkel rendelkező elkapó. Nagyon hullámzó tud lenni a teljesítménye, ahogy a csapatáé is. Azonban hatalmas potenciált mutat a fiatal elkapó!

Összehasonlítás: Chase Claypool

Jalen Wydermyer – A 2022-es évben nem várunk még egy Kyle Pitts-et, és talán Wydermyer a legjobb prospect a classból. Jó ez elkapásokban, elfogadhatóan blokkol, és a TE routokkal is jól boldogul.

Összehasonlítás: Eric Ebron

Jahan Dotson – Nagyon jó éve van. Nem sokan vártak ennyire jól működő Penn State offense-t. Közel 100 yardot átlagol, és minden meccsen hozott TD-t, igazi Gamechanger! A Penn 5-0, ebben neki is nagy szerepe van!

Összehasonlítás: Chris Godwin

Összehasonlítás a stílusra vonatkozik, nem utal egy játékos padlójára vagy plafonjára!

Week5 AP lista:

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site