Week 5 – Csongor Waiver célpontjai

Sziasztok! Elértünk a szezon töréspontjához, innen már teljesíteni kell és működni a waiveren, tradelni, ha kell!

Trey Lance (SF) @ ARI

Jimmy Garoppolo megsérült a Seattle Seahawks elleni csoportrangadón, így a második félidőben már Trey Lance irányította a 49ers-t. Ugyan az újonc QB nem tudta győzelembe vezetni csapatát, de ha ő lesz a kezdő a következő hetekben, akkor értékes pontokat hozhat a levegőben és földön is fantasy-tulajdonosainak. A San Francisco irányítója a Seattle elleni összecsapáson egy félidő alatt több, mint 20 pontot tett fel a ’fantasy-táblára’.

Damien Williams (CHI) @ LV

Egy újabb játékos, aki sérülés miatt kerülhet a kezdőcsapatba. David Montgomery pazarul teljesített a Detroit Lions ellen egészen a sérüléséig, utána pedig Williams vette át a stafétabotot. A Bears cserefutója is kitett magáért, 55 yardot és 1 TD-t szerzett nyolc labdacipelésből, így Montgomery visszatéréséig remek opció lehet futóposzton a chicágóiak nyolcasa. Lehet tapadni az Injury Reportra!

Maxx Williams (ARI) vs SF

Az Arizonának és Kyler Murray-nek az egyik legjobb WR-corpja a ligában és ha így folytatódik a pontzuhatag a szezon során a Cardinals részéről, akkor Williams sem fog kimaradni a buliból. A TE felé négy hét alatt tizenhatszor repült a labda, ezekből csak egyszer (!!!) nem lett elkapás, eddig 179 yard és 1 TD a mérlege a szezon során. Ha nincs jó pontokat hozó Tight End a keretünkben, akkor érdemes Williams waiverről való felszedésén elgondolkodnunk.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site