Week 5 – Zsolti Love/Hate

Nem állunk meg! Érkezik Zsolti a heti Love/Hate játékosokkal!

LOVE:

Darrell Henderson Jr. (LAR) @ SEA: A Seahawks Run-D „köhög”, 128,5 yardot átlagolnak az ellenfelek RB-i. Henderson -bár rövid hét – újra egészséges(nek tűnik). 15+ plusz pontot várok tőle standard ligákban.

Corey Davis (NYJ) @ ATL: Ez a Falcons-D továbbra is botrányos, Terry McLaurin ugyan egy minőségibb elkapó, mint Davis, de ez ellen a sec ellen ez nem fog számítani. Ráadásul Zach Wilson is kezd megérkezni a „buliba”, így Londonra (is) bizakodó vagyok Davissel kapcsolatban.

Laviska Shenault Jr. (JAC) vs TEN: Szerintem a Laviska-vonaton az 5. héten sem lesz fék. Lawrence-el egyre jobban megértik egymást, ráadásul most a matchup nagyon jól mutat, mindkettőjüknek. A Titans az ellenfelek WR-einek átlagban 236 yds-t (!!) enged! Egyik kedvenc elkapóm a hétvégre.

HATE:

Myles Gaskin (MIA) @ TB: Borzasztó matchup, 42 yardos átlag ellenük (oké a múlt heti Pats elleni -4 yds több mint valószínű, hogy nem fog többet megismétlődni) ráadásul Malcolm Brown most már csúnyán „beleköpött a levesbe”. Felejtős.

Odell Beckham Jr (CLE) @ LAC: A Charges secondary nagyon jól néz ki (116,5 yds átlag a 4 hét alatt) és Beckham egyelőre a „rozsdát” nem tudta leverni magáról. A Vikings ellen (joggal) egy erős hétvégét várhattunk volna tőle, ám ez elmaradt, ez a „csendesség” pedig szerintem marad erre a hétvégre is.

DK Metcalf (SEA) vs LAR : Ramsey neve megint előkerül, ám eddig joggal, akiket eddig fogott elkapók ténylegesen nem tudták „eldobni az agyukat”. Ráadásul talán a kedvenc ellenfele jön DK személyében és ez nem szokott jól elsülni a WR szemszögéből. (Tavaly 8 elkapás, 87 yds, 12 célbavétel és 0 TD a 2 meccs alatt)

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site