Week 5 – Gergő Sleeperei

Sziasztok! Kicsit megkéstünk, de hamarosan érkezik a Start/Sit epizód is!

Jamison Crowder (NYJ) @ ATL – Első mérkőzésén azonnal megmutatta mire számíthatunk tőle. Felé repült a legtöbb labda és ő is kapta el a legtöbbet, meg is hálálta, hiszen 61 yardot és egy TD-t tett be a közösbe. Komoly szerepe volt a Jets első idei győzelmében. Ezen a héten is jó teljesítményre számíthatunk tőle a gyenge atlantai védelem ellen.

Darnel Mooney (CHI) @ LV – Legjobb mérkőzésével a háta mögött jó teljesítményre számíthatunk tőle ismét a Raiders ellen. Egyértelműen jól megértik egymást az újonc irányítóval, így örülhet, hogy Nagy kinevezte Fieldset elsőszámú irányítónak. Bíztató az előző heti 125 yard, de figyeljük a státuszát, mert sokat szerepel az injury reportokban.

Robby Anderson (CAR) vs. PHI – Szezon előtt nem gondoltam volna, hogy Andersonról írhatok egy sleeperekről szóló cikkben, de ez a szomorú valóság. Idei teljesítménye csapnivaló, azonban múltheti target száma (11), messze a legtöbb volt idén, így bízhatunk a fejlődésben. Remélhetőleg a megnövekedett lehetőségekkel élni tud a héten és végre visszatér a fantasy vérkeringésébe.

Kenneth Gainwell (PHI) @ CAR – A második héten már szerepelt ezen a listán, azonban nem teljesítette az elvárásokat. A volumen azonban megvan, így a potenciál is. Amennyiben elkapásokat pontozó ligáról van szó, szinte biztos flex opció, hiszen előző mérkőzésén is nyolc alkalommal célozta Hurts. Ráadásul Sanders idén hullámzó, sokszor gyenge teljesítményt tesz le az asztalra, így állandó része maradhat Gainwell a Philly támadásainak.

Kadarius Toney (NYG) @ DAL – Hoztam egy deep sleepert is a hétre. idei legjobb teljesítményét hozta a Saints ellen: 9 célpont, 6 elkapás, 78 yard illetve 1 futott yard. Köszönhette ezt Shepard és Slayton hiányának. Érdemes az említett két elkapó státuszát figyelni, amennyiben legalább egyikőjük nem kezd, Toneynak ismét jó meccse lehet. Nem mehetünk el amellett, hogy első körös elkapó, aki igazi playmaker.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site