Week 6 – Zsolti Love/Hate

Jön a Week 6 love/hate

LOVE:

Antonio Brown (TB) @ PHI: Az Eagles secondary mutatott életjeleket a Panthers ellen, de ez a Bucs Offense….damn….! AB kezdi visszanyerni „hiszti” előtti formáját, így – az eddig is igazi „lovestory” – Bradyvel „virágzik” és ez valószínű nem fog lassulni a TNF-en sem.

Stefon Diggs (BUF) @TEN: Megvannak a yardok, de a TD nagyon hiányzik, ám ez ellen a Titans „hátsó sor” ellen meglehet a „robbantás” és lehet javítani a 8.7-es (std) átlagon…

Najee Harris (PIT) vs SEA: Átlag 126.60 yardot enged ez a Hawks D az ellenfél futóinak, ráadásul a mérkőzés képe is inkább arra fog hajazni, hogy Harris „workhorsekodjonk” (sry). Nem lenne meglepő, ha a múlt heti Denver elleni fantasy carrier highot (20.2 std) megdöntenénk.

HATE:

Josh Jacobs (LV) @ DEN: A Raiders (Gruden) helyzetét nagyon nem kell ecsetelnünk. Meglennénk lepve, ha ez a csapat most fejben rendben lenne. A támadójáték amúgy is akadozott az elmúlt két meccsen, ráadásul ez a Broncos védelem inkább a jó felé hajaz, főleg ha a futások megállításáról van (köszi Steelers, hogy belerondítottál…)

Tyler Lockett (SEA) @PIT: Várjuk meg a Geno- majálist projektet (elnézést). Ami még jobban aggaszt, hogy Lockett 3 meccse szinte „láthatatlan”. Véleményem szerint Metcalf lesz most (továbbra) is az alpha (aki megbüntetett a múlt heti hate listám miatt)

Amari Cooper (DAL) @NE: Lehet erős vállalás, de…… Coopert két mérkőzés óta „megmentik” a nagy játékok, de ha azok nem lennének (? oké, de voltak), akkor a 2-3. heti nihil lenne. A nagy számok törvénye alapján (2!!) ez a sorozat most érzésem szerint megfog szakadni és könnyen lehet, hogy szomorú Cooper tulajokkal lehet majd találkozni hétfő reggel.