Week 6 – Zsolti Love/Hate

Jön a Week 6 love/hate

LOVE:

Antonio Brown (TB) @ PHI: Az Eagles secondary mutatott életjeleket a Panthers ellen, de ez a Bucs Offense….damn….! AB kezdi visszanyerni „hiszti” előtti formáját, így – az eddig is igazi „lovestory” – Bradyvel „virágzik” és ez valószínű nem fog lassulni a TNF-en sem.

Stefon Diggs (BUF) @TEN: Megvannak a yardok, de a TD nagyon hiányzik, ám ez ellen a Titans „hátsó sor” ellen meglehet a „robbantás” és lehet javítani a 8.7-es (std) átlagon…

Najee Harris (PIT) vs SEA: Átlag 126.60 yardot enged ez a Hawks D az ellenfél futóinak, ráadásul a mérkőzés képe is inkább arra fog hajazni, hogy Harris „workhorsekodjonk” (sry). Nem lenne meglepő, ha a múlt heti Denver elleni fantasy carrier highot (20.2 std) megdöntenénk.

HATE:

Josh Jacobs (LV) @ DEN: A Raiders (Gruden) helyzetét nagyon nem kell ecsetelnünk. Meglennénk lepve, ha ez a csapat most fejben rendben lenne. A támadójáték amúgy is akadozott az elmúlt két meccsen, ráadásul ez a Broncos védelem inkább a jó felé hajaz, főleg ha a futások megállításáról van (köszi Steelers, hogy belerondítottál…)

Tyler Lockett (SEA) @PIT: Várjuk meg a Geno- majálist projektet (elnézést). Ami még jobban aggaszt, hogy Lockett 3 meccse szinte „láthatatlan”. Véleményem szerint Metcalf lesz most (továbbra) is az alpha (aki megbüntetett a múlt heti hate listám miatt)

Amari Cooper (DAL) @NE: Lehet erős vállalás, de…… Coopert két mérkőzés óta „megmentik” a nagy játékok, de ha azok nem lennének (? oké, de voltak), akkor a 2-3. heti nihil lenne. A nagy számok törvénye alapján (2!!) ez a sorozat most érzésem szerint megfog szakadni és könnyen lehet, hogy szomorú Cooper tulajokkal lehet majd találkozni hétfő reggel.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site