Week 6 – FF Gergő Sleeperei

Részletek a cikkben

Amon-Ra St. Brown (DET) vs. CIN – Az újonc elkapót egyre jobban bevonják a játékba. Az elmúlt két mérkőzésen 8-8 alkalommal vették célba, ráadásul Quintez Cephus hosszú időre kiesett (könnyen lehet, hogy egész évre), így a targetek száma tovább nőhet. Természetesen a Lions támadósora nem acélos, de egy potenciális elsőszámú elkapót nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Alex Collins (SEA) @ PIT – Chris Carson IR-re került, így Alex Collins a kezdő futó. A volumen miatt érdemes egy esélyt adni Collinsnak, még úgy is, hogy Geno Smith kezd. Smith jelenléte a checkdown passzok számát is megnövelheti, amit Collins kamatoztathat.

Devontae Booker (NYG) vs. LAR – Egy újabb beugró futó. Barkley helyén fog kezdeni, így ő is RB1 terhelést kap a héten. Annak ellenére, hogy vélhetően hátrányból kell játszania a Giantsnek a meccsen, nem kell félteni Bookert, hiszen múlt héten nem csak futott, de elkapott TD-je is volt.

Roderick “Ricky” Seals-Jones (WAS) vs. KC – Folytatva a sormintát, még egy elsőszámúvá avanzsált játékos. A pozíció azonban változik, hiszen egy TE-ről van szó. Ricky sokakat kisegíthet ebben a fordulóban, ugyanis nem csak Logan Thomas, de Curtis Samuel és Cam Sims sem játszik a héten. Az 5. héten kilencszer vették célba, ebből négyszer a redzoneban, így yardokat és TD-t is várhatunk tőle.

Ben Roethlisberger (PIT) vs. SEA – Big Ben azt a teljesítményt hozza idén, amit vártam tőle. Nem volt még 20 pontos meccse a szezonban, ennek ellenére bízom benne a héten. Miért? Természetesen az ellenfélben keresendő a válasz. A Seahawks védelme kimondottan gyenge az idei szezonban, ráadásul a már említett Geno Smith a kezdő irányító, így a Steelers nyugodtan játszhatja a játékát, ami kedvez majd Big Bennek. Jöhet a sok rövid passz és play action. 20-28 pontot várok tőle.

Start/Sit kérdéseket az alábbi helyeken tehetitek fel:

https://www.facebook.com/groups/1747755468755001/

https://discord.gg/mFd7qrv

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site