Week 7 – Csongor Waiver célpontjai

Újabb hét, újabb waiver célpontok!
Egyre több a sérült, egyre több csiszolatlan gyémántra is lehet találni, aki megmentheti a szezonunkat.

Carson Wentz (IND) @ SF

A Colts mérlege ugyan csak 2-4 hat forduló után, de a Wentz-Reich páros ott folytatta a közös munkát, ahol a 2018-as philadelphiai SB-győzelem során abbahagyta – Wentz sérüléséig. Az irányító valósággal megtáltosodott Indianapolisban a felemás, sérülésekkel tűzdelt Eagles-ös pályafutása után. A Colts következő négy ellenfele pedig a 49ers, Titans, Jets, Jaguars fogatból áll, akik ellen remek pontokat hozhat a vöröshajú irányító. Ha QB gondokkal küzdünk, akkor érdemes lehet Wentzre lecsapni a waiveren.

Marquez Callaway (NO) vs SEA

Callaway remek elsőszámú elkapóvá nőtte ki magát New Orleansban a sok sérülésnek köszönhetően. A Saints előző három meccséből kétszer is őt vette legtöbbször célba Jamies Winston, ami yardokban és hatpontosokban is megmutatkozott. A new orleansi gárda ráadásul bye weekből tér vissza, így fű alatt szerezhetjük meg Callaway-t, ha elkapóra van szükségünk.

Ricky Seals-Jones (WAS) @ GB

Logan Thomas IR-re került, Seals-Jones pedig már a Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen meghálálta a belé fektetett bizalmat (4 rec, 58 yard, 1 TD). Heinecke szereti használni a Tight Endjeit, ami valószíműleg a következő hetekben sem fog változni, Ricky Seals-Jones pedig sok pontot hozhat fantasy-tulajdonosainak.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site