Week 7 – Zsolti Love/Hate

Jön a Week 7 love/hate

LOVE:

Allen Robinson (CHI) @ TPB: Meglepő? Gyanúsan, mivel az idei év kész katasztrófa ARobnak. Ám most úgy érzem, hogy a Bucs secondary (átlagban 182 yard meccsenként az ellenfél elkapóinak, 6. legrosszabb a ligában) ellen jöhetnek a számok, ráadásul talán mintha Fields is kezdené felfedezni, hogy van egy ilyen kaliberű WR-e. 

 James Conner (ARI) vs HOU: Liga második legrosszabb futás elleni védelme érkezik Arizonába(121.83 yds/meccs). Szeretni fogja ezt Conner (és Edmonds is). Az eddig 10.1-es std átlag borítékolhatóan javulni fog. 

Alvin Kamara (NO) @ SEA: Bye Week után mintha „kicsit aludnánk” Kamarán. Ám itt (is) egy kritikán aluli RB-k elleni védelem érkezik (liga 3. legrosszabbja, átlag 121.5 yard az ellenfél futóinak) 

HATE:

Sterling Shepard (NYG) vs CAR: Igencsak erős a Panthers D a levegőben, ráadásul a sérülések miatt könnyen lehet, hogy „csak” Shepardra kell kiemelten figyelni, így nem várok óriási számokat. 

Odell Beckham Jr. (CLE) vs DEN: Körlmények: Mayfield sérült (ennek ellenére játszani fog) a két „bika” RB sérült, Landry sem az igazi még, a fal is „köhög”, a Broncos secondary nem rossz, ám a front 7 bika, jah és RÖVIDHÉT. Ha ennyi nem lenne elég akkor ne felejtsük el, hogy Beckham sem teljesen egészséges. Távol maradna a héten a kezdőmtől. 

Terry McLaurin (WAS) @ GB: A Packers -Jaire Alexander nélkül – is a liga 4. legjobb passzvédelmét prezentálja (206.5 yds átlagban az ellenfélnek). McLaurin múlt héten is csalódás volt és érzéseim szerint a héten is folytatódik a mélyrepülés. 

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site