Week 7 – FF Gergő Sleeperei

Részletek a cikkben.

J.D. McKissic (WAS) @ GB – Antonio Gibson játszani fog a héten, de sérüléssel bajlódik, így McKissic a szokásosnál több lehetőségre számíthat. Ráadásul ezek a lehetőségek sok ponttal kecsegtetnek, ugyanis a Packers védelme idén is gyenge futás ellen. Ne feledjük, hogy vélhetően a Washington hátrányból fog játszani, így a sok passz szituáció extrán növeli J.D. pályán töltött idejét. 

A. J. Dillon (GB) vs. WAS – Meg kell említenem a mérkőzés második RB2-jét. Itt is a mérkőzés várható képe, ennek az oka, vagyis a Packers vezetés és a mérkőzés végén az óra lepörgetése. Ebben a szerepkörben már többször bizonyított Dillon, de nem csak ilyenkor láthatjuk a pályán, hiszen a Green Bay egyre többet vonja be a játékba. Amennyiben Nálatok is vannak kieső futók a héten, érdemes Dillont kezdetni.

Mecole Hardman (KC) @ TEN – Amennyiben meg szeretnénk keresni a Chiefs második számú elkapóját, Hardman lenne a találat. Természetesen nem vérbeli WR2, de ezen a héten Hill sérülése növelheti targeteinek számát. Ennél több nem is kell, egy ilyen robbanékony támadósorban a több célpont, sok pontok eredményez.

Tyler Higbee (LAR) vs. DET – Ingadozó Higbee teljesítménye idén, de az állandó használata megkérdőjelezhetetlen, mutatja ezt hatodik heti célpontjainak száma is, mely a passzok 17%-át tette ki. A Lions az elmúlt hetekben gyengén védekezett a TE-k ellen, így jó pontokra számíthatunk Higbeetől. Amennyiben szerez TD-t, könnyen végezhet pozíciójában a heti top 5-ben.

Justin Fields (CHI) @ TB – Hétről-hétre magabiztosabban játszik az újonc irányító. Gondolhatnátok, hogy a Tampa Bay nem jó ellenfél számára, de ez nem igaz. A teljes mérkőzés alatt futni fog a Bears az eredmény után, így rengeteget lesz Fields kezében a labda, mely sok passzt jelent és szerencsénkre sok futást is a részéről.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site