Week 8 – Csongor Waiver célpontjai

Curtis Samuel (WAS) @ DEN

Samuel a hírek szerint visszatér hosszú (és korábban kiújuló) sérüléséből. A Washington második számú elkapója egy remek játékos, aki ezt már karrierje korábbi szakaszában, Carolinában is megmutatta. Ha fantasy-csapatunk szűkölködik az elkapók terén, akkor Samuel az egyik legjobb választás a waiverek közül, hiszen tőle egészségesen sok pont várható a szezon hátralévő részében.

Kenneth Gainwell (PHI) @ DET

Miles Sanders sérülése remek lehetőség az Eagles rookie játékosa előtt. Gainwell az idény korábbi szakaszában elkapások terén már megmutatta, hogy mire képes. Most a földön is még nagyobb szerep hárulhat rá. A több futólehetőség mellett pedig, ha a passzjátékban továbbra is jeleskedni fog Sanders visszatéréséig, akkor nagy segítségére lehet a fantasy játékosoknak is.

Rashod Bateman (BAL) – Bye Week

Bateman korábbi sérülése és annak ellenére, hogy újonc játékos is remekelt az elmúlt két hétben. A Baltimore elsőkörös elkapója már ennyi idő alatt is megmutatta, hogy miért draftolta őt a Ravens. A Chargers elleni mérkőzésén őt vette legtöbbször célba Lamar Jackson, a Bengals elleni összecsapáson pedig neki volt a legtöbb elkapott yardja a csapatból. A szezon hátralévő részében még ennél is nagyobb szerep hárulhat a fiatal elkapóra.  Érdemes lehet tehát felvenni őt waiverről, annak ellenére is, hogy most pihenőhéten van a baltimore-i csapat.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site