Week 8 – Zsolti Love/Hate

Jön a Week 8 love/hate

Week 8

LOVE:

Joe Mixon (BEN) @ NYJ: A Jets D a liga legalja a futók ellen (földön átlagosan 113.83 yds/meccs, még elkapásokban átlagosan 79.83 yds/meccs). Mixon 13.3-as átlaga (std) bőven javulhat ezen a hétvégén, ráadásul a meccs alakulása is az ő „malmára hajtja a vizet”. 

DeVonta Smith (PHI) @ DET: A target számokkal nincs baj (átlagosan 7,5 tgts/meccs), a TD-kel már annál inkább. Ám a Lions matchup kedvező lehet, mind Smith, mind pedig Hurts számára. Nálam a kezdőben a helye és dd pontszámot várok tőle. 

Adam Thielen (MIN) vs DAL: Diggs-JJ párostánc győztese lehet a veterán sztár. (Bár Diggs „shutdown-státusza” is csalóka). Ráadásul a Cowboys sec a passzvédelemmel igencsak „hadilábon áll” (28. a ligában, átlagosan 200.67 yds/meccs) és azt még mindig látjuk, hogy Cousins kedvenc célpontja Thielen, főleg az végzónához közel (5 TD).  

HATE:

Mike Evans (TPB) @ NO: A Lattimore-Evans „szerelem”, már-már Ramsey-Hopkins magasságokban van. Ami félő, hogy az utóbbi időben a CB dominálja ezt a párharcot.  Lattimore vs Evans (karrier) 8 meccs 11 rec, 203 yds, 3 TD, INT (25 célbavétel) 

Mike Davis (ATL) vs CAR: Davis csapaton belüli „RB1” státusza kijelenthetjük 7 hét után, hogy megszűnt, ez pedig nem (csak) a gyengébb teljesítménynek, hanem Patterson villogásának is „köszönhető”. Ráadásul a Panthers Rush D a liga legjobbja, így ezen a héten felejtő (és könnyen lehet, hogy a jövőben is).  

Mike Gesicki (MIA) @BUF: Kétségkívül mondhatjuk, hogy Tua legjobb elkapója Gesciki (50 tgt, 427 yds, 2 TD) ám a Buffalo D nem kis falat, ráadásul legjobb LB-jük Matt Milano újra egészségesen a fedélzeten. Kelce sem élvezte ezt a párharcot, ami nem egy jó előjel Gesciki számára. 

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site