Week 8 – FF Gergő Sleeperei

David Johnson (HOU) vs. LAR – Mark Ingram kikerült a képből, hiszen már nem a Texans játékosa. Lindsaynél jobban teljesített idén földön és levegőben is, így remélhetőleg megkapja a labdaérintések jelentős részét. Ráadásul az edzőktől is azt lehet hallani, hogy többet szeretnék Johnsont használni. Ilyen előjelekkel még a Rams ellen is érdemes bízni benne.

Alex Collins (SEA) vs. JAC – A hatodik héten szerepelt ezen a listán Collins és szépen termelte is a pontokat. Ugyan előző héten nem hozott sok pontot, de a labdaérintései megvoltak. Ezen a héten is meglesznek a labdacipelések és a Jaguars védelme ellen ezt yardokra és vélhetően TD-re fogja váltani.

Samaje Perine (CIN) @ NYJ – Negyedik heti sérülése óta Mixon használatát menedzseli a Bengals, így Perine egyre több szerephez jut. Az adódó lehetőségekkel él is, hiszen legutóbbi két aktív mérkőzésén TD-t szerzett és a yardokat is szépen termelte. Ellenfél a Jets, így a mérkőzés végén pörgetni fogja az órát a Cincy, erre pedig Perinet fogják használni, a fentebb említettek okán.

Tee Higgins (CIN) @ NYJ – Elkapó pozícióban is érdemes kihasználni a Jets védelmét, tehetjük ezt Higginsszel. Első két héten szerzett TD-i óta nem jutott be az end zoneba, azonban a targetei megvannak, hetedik héten 15 alkalommal vették célba. Az idei szezon eddig nem volt a legjobb Higginsnek, de a New York ellen beindíthatja a ponttermelést.

Pat Freiermuth (PIT) @ CLE – A Browns védelme erős a TE-k ellen, de Freiermuth célpontjainak száma nagyon magas lehet a pozíciójához viszonyítva. Első olyan mérkőzésén (6. hét) amikor Juju nem játszott hét elkapása volt, azonban ezen a héten Ebron sem lesz pályán, így sokat fog felé nézni Big Ben. Érdemes a héten betenni a kezdőbe, ha nem rendelkezünk top tight enddel.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site