Fumble Forum MockDraft – Top 10

Sziasztok! Érkezünk egy korai mockdrafttal! A 2022-es draft top 10-et próbáljuk belőni!

Sorrend

Week 8 után a top 10 talán már sokat nem változik, az erőviszonyok is tisztábbak. Egyre inkább érdemes figyelni a mockdraftokra!

Még nem kalkulálunk a trade lehetőségével. Így ez egy BPA (best player available) draftnak tekinthető. A QB-k és WR-ok feljebb fognak kúszni, ahogy közeledik majd a szezon vége!

Évfolyam

A 2022-es class nem kiugró, és annyira nem is mély, azonban megint nagyon komoly tehetségek érkeznek. Ez egy védelem túlsúlyosos class, nagyon jó DB, LB és DE prospectek érkeznek. A QB pozíció nagyon kaotikusnak lehet, még a scoutoknál és elemzőknél sincsen egybehangzó vélemény és sorrend. Bár a futó pozíció nem kap nagy fókuszt a drafton, izgalmasnak ígérkezik, azonban ne számítsunk pickre az első körben! Sorozatban 3. éve nagyon jó WRok közül lehet választani.

(Az irányítók esete nagyon érdekes lehet. Több irányító, – akik Bumm or Bust-nak vannak besorolva – mehet ki az első körnek a második felében (Howell, Corral, Willis, Ridder, stb). Ez egyben lehetőség is, hogy olyan franchisehoz kerüljenek, akik versenyképesebbek, és jobb körülményeket biztosíthatnak egy fiatal QB-k számára, hogy elérjék a teljesítményük maximumát!)

1/1 Detroit Lions

Pick:

A Lions nagyon jó alapokra építkezhet. Nem tűnik ezen a ponton derűsnek a csapat jövője, azonban vannak várakozásra okot adó elemei a játékuknak. A detroiti csapatnak 1/1-ben a legjobb játékost kell választani a drafton, ez pedig a fiatal Edge rusher lehet, aki nagyon jó vezére lehet a rebuildnek.

1/2 Houston Texans

Pick:

Amíg Watson a Texans keretében van, addig nagyon nehéz a csapat számára QB-t mockolni. A pozícionális értéket figyelembe véve az évfolyam második legjobb játékosa az LSU CB-je. Van realitása, hogy a Texans irányítót vigyen, azonban Stingley egy olyan CB prospect, akiben lehet bízni, hogy megállja a helyét a NFL-ben. Biztos picknek tűnik!

1/3 Philadelphia Eagles

Pick:

Nem jellemző, hogy egy safety a top 3-ban vagy akár a top 5-ben lekerüljön a tábláról. Azonban az Eagles számára hatalmas erősítés lenne a svájci bicska Hamilton. A csapat számára nagyon jó lenne a secondary-ben a frissítés a draft talán legjobb játékosával.

1/4 Jacksonville Jaguars

Pick:

A Jaguars nagyon sok irányba elmehet a draft ezen pontján. Megvédheti a tavalyi 1/1-es irányítóját, Lawrencet, aki eddig minden meccsen kapott sacket. De a csapat passz elleni védekezése csapnivaló, így talán a CB is egy járható út lehet. Azonban érdemes lenne segíteni, hogy a csapat nyomást tudjon helyezni az irányítókra. Adam Anderson egy erős és technikás Edges, aki azon túl, hogy az QB-k rémálma, rengeteg szerelést is tud hozni.

1/5 Washington Football Team

Pick:

Washington az a csapat, aki kereshet QB-t egy drafton. Habár Brandon Scherff Franchise Tag-en van, nagyon kérdés még mi lesz vele 2022-en, az 5. pick jó lehetőség, hogy irányítót draftoljanak. Matt Corral egy nagyon jó évet hoz, ahol nagyon sokat javított legfőbb gyengeségén, a labdabiztosságán. Sokkal kevesebb interceptiont passzol, valamint jobban menedzseli a mérkőzéseket.

1/6 New York Jets

Pick:

Salah nagyon jó irányba terelte a csapata védelmét. Mivel a Jetsnek több pickje van az első körben, így feltehetően a védelmet fogják először megerősíteni. Egy ilyen tehetséges edge még magasabb szintre tudná emelni, az amúgy is jó Jets DEF-et.

1/7 New York Giants

Pick:

A támadófal nem akar javulni a csapatnál. A Giantsnek hatalmas segítség lehet az alabamai támadófal ember, Evan Neal. A fal bármelyik pontján használható játékos megadhatja a kívánt védelmet Jonesnak, és javíthat akár a runblokkoláson is!

1/8 Philadelphia Eagles

Pick:

A cornerback pozíció kézenfekvő lenne ezen a ponton, de a front 7 öregedőben. Karlaftis (DE) folyamatos nyomást tud helyezni az irányítókra. Agresszív és szívós stílusa jól illeszkedne az Eagles arculatához.

1/9 Philadelphia Eagles

Pick:

A harmadik Eagles pick a top 10-ben. Nem merész kijelentés, hogy valamelyik szinte biztos el lenne tradelve. Kelce pótlása még korai lenne, érdemesebb egy CB-t keresni a csapatnak, amíg minőségi játékosok vannak a poszton. Kaiir Elam nagyon atletikus és coverageben hatékony játékos, jó egészítené ki Slayt, és Hamiltont.

1/10 New York Jets

Pick:

2019-ben Becton LT, 2020-ban OG Vera-Tucker, 2021-ben Tyler Linderbaum a Center pozícióban. A Jets konzekvensen, Round 1 tehetségekkel építheti tovább a támadófalát. Linderbaum tökéletes lehet Wilson megvédésére, valamint amellett, hogy kívállóan állja a sarat a passrush ellen, a futókat is jól támogatja.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site